error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Zutphen. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Ben je op zoek naar een goede schoonmaker? Voor een goede schoonmaker in de buurt van Zutphen is je zoektocht klaar. Door Offerte.nl te gebruiken gaan wij je in gesprek brengen met schoonmaak-partners die aan jouw eisen voldoen. Voor bijvoorbeeld de schoonmaak van kantoren, verpleeghuizen en bejaardentehuizen kun je bij ons terecht. Wat je natuurlijk wilt weten; wat kost het? Schoonmaakbedrijven in de buurt van Zutphen vinden via onze website is simpel. Offerte ondersteunt je graag met het zoeken van een betrouwbare professional. Voer je keuzes in via ons aanvraagformulier en wij zorgen ervoor dat professionele schoonmaak bedrijven bij jou in de buurt contact zoeken.

Gevel Reiniging Zutphen

Het laten poetsen van je gevel, iets dat je vaak te laat laat doen. Winkelgevels hebben een grote invloed op de uitstraling van een bedrijf, de gevels moeten daarom mooi schoon zijn. Een grondige gevelreiniging brengt rust. De prijs wordt het meest beïnvloedt door het aantal vierkante meters.

Dit soort behandelingen zijn mogelijk:

 • Met stoom (vooral gebruikt bij lichte vervuiling).
 • Kleine deeltjes roet kun je het best met chemische middelen laten reinigen.
 • Met zandstralen kun je zwaar vuil weg laten halen, zoals verf of graffiti.

Om werk in de toekomst te voorkomen, raadt Offerte je aan de gevel laten behandelen met een beschermlaag.

Vloeronderhoud

Je vloeren behandelen? Schoonmaakbedrijven kunnen dat voor je doen. Een vloer moet op een correcte manier worden verzorgd. Een blinkende ruimte geeft een gevoel van rust. Thuis maar ook op kantoor. Veel soorten vloeren hebben een specifieke reiniging nodig. Deze oppervlaktes zijn de partners van Offerte in gespecialiseerd:

 • PVC vloeren
 • Tapijten
 • Hout
 • Vloeren in fabrieken
 • Vloeren van staal
 • Linoleum vloeren

Kantoor reiniging

Het schoonmaken van je kantoor kun je beter niet zelf doen, zodat je je op je werk kunt focussen.

Schoonmaak specialisten kunnen de volgende dingen voor je bedrijf uitvoeren:

 • Vuilnisbakken verversen
 • De vloeren stofzuigen
 • Water geven aan de planten
 • Bureaus afstoffen
 • Het lappen van de ramen
 • Moppen

Glasbewassing in Zutphen

Speciale apparatuur is gewenst om op hoogte glazen te kunnen wassen. Het is tegenwoordig verboden om ladders van hoger dan 10 meter te gebruiken. Bedrijven die bij Offerte.nl zijn aangesloten hebben de goede apparatuur.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Na de aanmelding op Offerte.nl werd ik direct benaderd door drie schoonmaakbedrijven. Met alle kandidaten zijn gesprekken gevoerd. We hebben hieruit een nieuwe schoonmaker gevonden met ingang van aanstaande donderdag en dit.. binnen één week. Voor onze VvE is de aanmelding perfect uitgepakt. Prima site dus!!!

prima, snelle actie.

Na een aanvraag gedaan te hebben, kreeg ik binnen 2 dagen 3 goede reacties. Met deze partijen zijn wij nu in onderhandeling. Inzenden ging gemakkelijk. Zeker een aanrader dus.

Super! Na aanvraag via offerte.nl binnen 15 gebeld door het eerste bedrijf voor het opmaken van een offerte. Na een halve dag door 4 bedrijven benaderd

Geen toelichting

prima

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 06-02-2019 door een klant in Zutphen

Hockeyclub schoonmaken

Betreft de schoonmaak van het Clubhuis van de Hockey Club in Zutphen. Op maandag grote schoonmaak: 2x kleedkamers, 2x sanitair, vloeren in clubhuis en keuken plus bar (geen apparaten, maar wel werkbanken en schappen / (koel)kasten conform HACCP norm). Op vrijdag kleine schoonmaak: sanitair en vloer.

Aangevraagd op 24-08-2018 door een klant in Zutphen

Eenmalige schoonmaak

Eenmalig grondig schoonmaken van toiletten (3 stuks) , keuken, en vloeren in de gang van een oud instellingspand.

Aangevraagd op 02-07-2018 door een klant in Zutphen

Woning

Een woning in Arnhem met wat achterstallig schoonmaakwerk. Woonkamer, 2 slaapkamers badkamer en keuken. Ramen, deuren, vloeren. Graag 2 personen voor 1 dag. Zo mogelijk compressor om ventilatieroosters stofvrij te maken.

Aangevraagd op 02-07-2018 door een klant in Zutphen

Ondersteuning huishouden

IK ben op zoek naar maandelijkse ondersteuning in de huishouding, het gaat om de badkamer, keuken, ramen Lappen, vloerdweilen. Dit ivm lichamelijke klachten... bij voorkeur op de maandag halverwege de ochtend.

Aangevraagd op 01-07-2018 door een klant in Zutphen

Woning

Schoonmaak van de gehele woning, voor verkoop. Woonoppervlakte 110m2.

Plaatsen