error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Wierden. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Is het nodig dat een ervaren schoonmaakbedrijf uit de buurt van Wierden begint bij je? Voor een schoonmaakbedrijf uit Wierden ben je bij Offerte.nl bij de juiste partij. Door Offerte.nl te gebruiken zullen wij je in gesprek brengen met door ons geselecteerde schoonmaakbedrijven uit de buurt. Je zult je afvragen; wat kost het? Offerte.nl kan je assisteren bij het uitzoeken van een goede schoonmaak professional. Professionele schoonmaak bedrijven in de buurt van Wierden zoeken via onze website gaat vlot. Dien je gegevens in via ons aanvraagformulier en schoonmaakbedrijven uit je regio gaan contact zoeken.

Schoonmakers voor bij je op kantoor

Het schoonmaken van je kantoor laat je liever aan een ander over, dan heb je meer tijd om te werken.

Schoonmaakbedrijven kunnen een hoop zaken voor je kantoor doen:

  • Tapijten stofzuigen
  • Water geven aan de planten
  • Bureaus schoonhouden
  • Het sanitair onderhouden
  • Ramen poetsen
  • Prullenmanden verversen

Gevel Reiniging Wierden

Het schoonmaken van je gevel, een project dat je nooit op tijd doet. Gevels van winkels zijn een visitekaartje van een bedrijf, gevels moeten daarom schoon zijn. Een goede poetsbeurt aan je gevel geeft rust. De prijs wordt het meest beïnvloedt door het aantal vierkante meters.

Dit soort opties behoren tot de mogelijkheden:

  • Met stoom (vooral gebruikt bij lichte vervuiling).
  • Chemische reiniging.
  • Met zandstralen kun je zwaar vuil weg laten halen, zoals verf of graffiti.

Gevelreinigers raden vaak aan om je gevel te behandelen, dit bespaart een hoop schoonmaak.

Vloeronderhoud

Je vloeren laten poetsen? Een schoonmaak partner helpt daarbij. Je vloeren moeten op de juiste wijze verzorgd worden. Schone vloeren geven een goed gevoel. Op je werk maar ook in huis. Verschillende soorten vloeren dienen op een speciale manier gereinigd te worden. Deze vloeren kunnen de schoonmakers van Offerte.nl behandelen; vloeren van tegels, tapijten, fabrieksvloeren & vloeren van rubber.

Glasbewassing in Wierden

Glazen wassen van kantoorpanden vereist speciale apparatuur. Het is tegenwoordig verboden om ladders van hoger dan 10 meter te gebruiken. Bedrijven die bij Offerte.nl zijn aangesloten beschikken over de goede apparatuur.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Fijne website, makkelijk en overzichtelijk. Binnen 2 uur had ik mijn eerste afspraak staan. Daarna volgden er nog 2. Daarbij kreeg ik nog per e-mail een offerte toegestuurd. De personen die langskwamen om de ruimte te bekijken, waren erg fijn om mee te praten en waren professioneel. Heb nu al een goede offerte te pakken. Echt heel fijn om zo een prijs-kwaliteit beoordeling te maken!

Geen toelichting

Geen toelichting

Ik was opzoek naar een schoonmaakbedrijf voor mijn kantoor, snel reacties gekregen!

prima

Prima ervaring, erg handig.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 19-08-2018 door een klant in Wierden

Wekelijks schoonmaken sportschool

Gaat om een Personal Trainer Studio. Graag 1 x per week op zaterdagmiddag. Schoonmaken van wat fitnessapparatuur, en losse matrialen, stofzuigen, dweilen vloer. Schoonmaken van de 2 douches en toilet. Graag 1 x per maand glazenwassen buiten.

Aangevraagd op 17-08-2018 door een klant in Wierden

Wekelijks schoonmaken

Gaat om een Personal Trainer Studio. Graag 1 x per week op zaterdagmiddag. Schoonmaken van wat fitnessapparatuur, en losse matrialen, stofzuigen, dweilen vloer. Schoonmaken van de 2 douches en toilet. Graag 1 x per maand glazenwassen buiten.