error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Zwolle. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je behoefte aan een schoonmaakbedrijf in Zwolle? Voor een professioneel schoonmaak bedrijf in de buurt van Zwolle ben je nu klaar met zoeken. Door onze site te gebruiken brengen wij je in gesprek met schoonmaak professionals die voldoen aan je eisen. Wat is het schoonmaaktarief, is een veelgestelde vraag. Offerte kan je bijstaan met het zoeken van een juiste schoonmaak hulp. Schoonmaak partners in de buurt van Zwolle zoeken via deze website gaat snel. Vul je gegevens en wensen in op ons aanvraag formulier en wij brengen je in contact met goede schoonmakers die in jouw regio actief zijn.

Glasbewassing in Zwolle

Je hebt speciale machines nodig om hoog geplaatste ramen te kunnen wassen. Je mag geen ladders meer van hoger dan tien meter gebruiken. Bedrijven die bij Offerte.nl zijn aangesloten beschikken over de juiste apparatuur.

Het schoonmaken van je kantoor

Het schoonmaken van je kantoor laat je liever aan een ander over, op die manier kun je meer tijd besteden aan werken.

Schoonmaakbedrijven kunnen de volgende zaken voor je kantoor betekenen:

  • Het schoonhouden van de werkplekken
  • Het sanitair onderhouden
  • De ramen lappen
  • Prullenbakken legen
  • Stofzuigen
  • De planten water geven

Gevel Reiniging Zwolle

Je gevel laten schoonmaken, een klusje dat je nooit op tijd doet. Gevels dragen bij aan het imago van een zaak, je gevels moeten daarom stralen. Een grondige gevelreiniging geeft een frisse uitstraling aan je pand. Er worden kosten gerekend voor het aantal vierkante meters.

Deze opties zijn er:

  • Stomen is het best tegen licht vuil.
  • Zandstralen werkt het best voor verfresten en zwaar vuil.
  • Chemische reiniging.

Gevelreinigers raden vaak aan om je gevels te impregneren, dit bespaart extra behandeling.

Vloeronderhoud

Je vloeren laten behandelen? Schoonmaak professionals kunnen daarbij helpen. Je vloer moet op de juiste manier worden verzorgd. Gereinigde ruimtes geven een betere sfeer. Op werk maar ook thuis. Veel vloersoorten hebben een specifieke behandeling nodig. Deze vloeren zijn onze schoonmaakpartners in gespecialiseerd; PVC vloeren, linoleum, tegels en rubberen vloeren.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

3 reacties ontvangen, van de toegezegde vijf offertes. De ontvangen reacties zijn echter van goede kwaliteit en daarom voldoende.

Snelle service

snelle reactie van aangesloten bedrijven

Geen toelichting

Geen toelichting

Snelle en persoonlijke reacties

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 03-05-2018 door een klant in Oost Gelre

Bedrijfsruimte 200 m2 schoonmaken

Het gaat om een bedrijfsruimte (bovenverdieping) met een kantoorgedeelte, productiedeel, opslagdeel, keukentje en een toiletgroep. Oppervlakte: 200 m2 Beneden bevindt zich de entree/hal Wat willen wij graag: - wekelijks stofzuigen en de toiletgroep schoonmaken - maandelijks dweilen - 1x in de drie maanden ramen wassen aan de binnenkant - schoonmaken buiten onze werkuren - Werktijden zijn: 09.00 - 17.00 uur - mag dus ook 's morgens vroeg