error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Stadskanaal. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je een professionele schoonmaker in Stadskanaal nodig? Voor een schoonmaak professional in de buurt van Stadskanaal kun je bij Offerte terecht. Door ons platform te gebruiken brengen wij je in gesprek met passende schoonmaak professionals uit je omgeving. Een vraag waar wij je mee kunnen helpen is; wat gaat een schoonmaakbedrijf kosten? Professionele schoonmakers in de buurt van Stadskanaal vergelijken via onze website gaat eenvoudig. Offerte kan je helpen met het vinden van een ervaren schoonmaak partner. Voer je gegevens in via onze website, wij brengen je in contact met goede schoonmakers uit je regio.

Glasbewassing

Speciale apparatuur is gewenst om op hoogte glazen te kunnen wassen. Je mag geen ladders meer van hoger dan tien meter gebruiken. De partners van offerte beschikken over de goede apparatuur.

Schoonmakers voor bij je op kantoor

Het kantoor schoonmaken kost onnodig veel tijd, op die manier kun je meer tijd besteden aan werken.

Schoonmaak bedrijven kunnen de volgende dingen voor je kantoor betekenen:

  • Bureaus schoonhouden
  • Zorgen dat de toiletten schoon zijn
  • Ramen-wassen
  • Prullenbakken leegmaken
  • Stofzuigen
  • Water geven aan de planten

Gevel Reiniging Stadskanaal

Gevelreiniging, een project dat je altijd te laat doet. Winkelgevels dragen bij aan het imago van een pand, de gevels moeten daarom blinkend schoon zijn. Een grondige reiniging van je gevel zorgt voor een schone uitstraling van je pand. De m2 bepaalt de prijs.

Hier kun je uit kiezen:

  • Graffiti en andere zware vervuiling kun je het beste laten zandstralen.
  • Lichte vervuiling kun je makkelijk stomen.
  • Roet en ander vastzittend vuil kun je het best met chemische reiniging aan pakken.

Offerte raadt je aan om je gevel te behandelen, dit voorkomt een hoop behandeling.

Vloeronderhoud

Ga je je vloeren laten schoonmaken? Schoonmaakbedrijven kunnen dat voor je doen. Je vloeren moeten op een goede wijze onderhouden worden. Een schone vloer van je bedrijf of woning brengt een goed gevoel. Zowel bij je thuis als op werk. Sommige vloeren moeten op een aparte wijze bedandeld worden. Dit soort oppervlaktes kunnen onze schoonmaakpartners reinigen; vinyl vloeren, natuurstenen vloeren, betonnen vloeren en vloeren van staal.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

pro actieve bedrijven die dezelfde dag nog contact met mij hebben opgenomen. Allen erg kundig. Binnen een week resultaat.

Geen toelichting

Geen toelichting

Goed, partijen reageren snel. Wellicht zou het beter zijn om qua werk grote beter te matchen aan de grote van aanbieders.

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 26-09-2018 door een klant in Stadskanaal

Schoonmaakbedrijf zwembad

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor schoonmaakwerkzaamheden op onze zwembad. Het betreft hier twee kleedkamers, een hal, het perron van het zwembad, douche, twee toiletten en een klein kantoor. We zouden graag een offerte ontvangen voor dagelijks schoonmaakwerk dan wel periodiek één keer in de week. Zodat we een afweging kunnen maken wat kosten technisch verstandig is. Uiteraard kunnen we ook een afspraak maken om de locatie even te bekijken. Ik verneem graag.