error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Schiedam. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je geen zin in poetsen, laat je het liever door een professioneel bedrijf uit de buurt van Schiedam doen? Voor een professionele schoonmaker in Schiedam ben je bij Offerte.nl bij de juiste partij. Door ons platform te gebruiken brengen wij je in contact met door ons geselecteerde schoonmaak bedrijven. Je vraagt je af wat gaat dit ongeveer kosten? Professionele schoonmaak bedrijven in de buurt van Schiedam zoeken op Offerte.nl gaat snel. Offerte.nl ondersteunt met het vinden van een geschikte schoonmaak professional. Vul je wensen in op onze website en wij brengen je in contact met schoonmaak professionals die in jouw regio actief zijn.

Glasbewassing in Schiedam

Er is speciale apparatuur nodig voor glazen wassen. Ladders van hoger dan 10 meter zijn niet meer toegestaan. Bij offerte aangesloten partners beschikken over telescoopsystemen en hoogwerkers.

Kantoor reiniging

Je kantoor schoonhouden kun je beter laten doen, zodat je je op je werk kunt focussen.

Schoonmaak-partners kunnen de volgende zaken voor je bedrijf oppakken:

  • De bureaus poetsen
  • Toiletten onderhouden
  • Het lappen van de ramen
  • Vuilnisbakken verversen
  • Tapijten stofzuigen
  • Planten verzorgen

Gevel Reiniging Schiedam

Het laten poetsen van je gevel, iets dat je altijd te laat doet. Winkelgevels dragen bij aan het imago van een zaak, deze moeten daarom schoon zijn. Een grondige poetsbeurt aan je gevel zorgt voor een schone uitstraling van je pand. De oppervlakte bepaalt de kosten.

Dit soort opties zijn mogelijk:

  • Roetdeeltjes kun je het best chemisch laten reinigen.
  • Verfresten en andere zware vervuiling kun je het best met zand laten weghalen, door te zandstralen.
  • Licht vuil kun je makkelijk laten stomen.

Om je gevels langer schoon te houden, raden schoonmakers je aan de gevel te laten impregneren.

Vloeronderhoud

Ga je de vloeren laten poetsen? Een goede schoonmaker doet dat graag voor je. Een vloer moet op een juiste manier behandeld worden. Een blinkende ruimte betekent een fijner gevoel. Bij je thuis maar ook op je werk. Veel vloersoorten hebben speciale reinigingen nodig. Dit zijn de oppervlaktes waarin de schoonmakers van Offerte.nl zijn gespecialiseerd; hout, natuurstenen vloeren, industriële vloeren en vinyl vloeren.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Bedankt voor jullie schoonmaakbedrijf offertes.

Werkt ideaal en snel!

Wij waren verbaasd over hoe eenvoudig het was om schoonmaakbedrijven via uw website te kunnen benaderen. Er waren voldoende reactie en wij zijn op dit moment met drie gegadigden in onderhandeling . Dat allemaal binnen 1 week. Helemaal goed zo'n website

Geen toelichting

Geen toelichting

pro actieve bedrijven die dezelfde dag nog contact met mij hebben opgenomen. Allen erg kundig. Binnen een week resultaat.

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 28-09-2018 door een klant in Schiedam

Schoonmaken

Wekelijks opervlakte 140m2 schoonmaken

Aangevraagd op 16-07-2018 door een klant in Schiedam

Woonhuis schoonmaken

Degelijke, complete reiniging van volledig woonhuis (120m2): 1 badkamer + 1 toilet, 3 slaapkamers, 1 grote woonruimte met open keuken, 1 hal, 2 trappen (tapijt), ramen lappen binnenkant (+buitenkant op zolder)