error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Putten. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Geen zin in poetsen, wil je het liever door een schoonmaak partner uit Putten laten doen? Voor een schoonmaak professional uit Putten ben je bij Offerte.nl bij de juiste partij. Door ons platform te gebruiken brengen wij je in contact met schoonmaakbedrijven die aan jouw eisen voldoen Een veelgestelde vraag; wat gaat een goede schoonmaker kosten? Professionele schoonmaak bedrijven in Putten vinden via Offerte.nl gaat snel. Offerte kan je bijstaan bij het uitzoeken van een ervaren schoonmaak partner. Dien je wensen in via ons formulier en wij brengen je in contact met schoonmaak professionals bij jou in de buurt.

Vloeronderhoud

Je vloeren poetsen? Professionele schoonmaak bedrijven kunnen je daarbij ontlasten. Vloeren moeten op een goede manier worden onderhouden. Een nette vloer van je bedrijf of woning betekent een fijner gevoel. Op werk maar ook in huis. Veel vloersoorten dienen op een specialistische manier gereinigd te worden. Dit zijn de oppervlaktes waarin onze partners zijn gespecialiseerd; vinyl, tapijten, houten vloeren & industriële vloeren.

Gevel Reiniging Putten

Je gevels laten schoonmaken, een project dat je vaak vergeet te laten doen. Gevels hebben een groot effect op het imago van een bedrijf, de gevels moeten daarom stralen. Een grondige poetsbeurt aan je gevel zorgt voor een nieuwe uitstraling van je pand. De prijs wordt bepaald door het oppervlakte.

Deze keuzes zijn er:

  • Zandstralen (zware vervuiling, denk aan graffiti).
  • Licht vuil kun je makkelijk laten stomen.
  • Vastzittend vuil en roet kun je het best chemisch reinigen.

Om extra werk in de toekomst te voorkomen, raden schoonmakers je aan om de gevel laten behandelen met een beschermlaag.

Kantoren schoonmaken

Jouw kantoor schoonmaken kun je beter laten doen, zodat je je op je werk kunt focussen.

Een professionele schoonmaker kan een hoop zaken voor je kantoor uitvoeren:

  • Bureaus schoonhouden
  • Toiletten onderhouden
  • Ramen zemen
  • Vloeren boenen
  • De vloeren stofzuigen
  • Planten verzorgen

Glasbewassing

Je hebt speciale machines nodig om hoog geplaatste ramen te kunnen wassen. Het is niet meer toegestaan om ladders van hoger dan tien meter te gebruiken. De bij ons aangesloten partners beschikken over de juiste apparaten.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Ik ben keurig door de bedrijven benaderd. Verder tevreden over de service. BEC Leiderdorp

Geen toelichting

Geen toelichting

Netjes en snel! dezelfde dag werd ik al gemaild en gebeld door verschillende partijen. Momenteel is mijn opdracht voltooid dankzij offerte.nl

Bedankt voor jullie schoonmaakbedrijf offertes.

Geen toelichting

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 04-07-2019 door een klant in Laarbeek

Nieuw bedrijfspand schoonmaken

Onze bv heeft een nieuw kantoor/woning gebouwd. Deze wordt medio 15 augustus 2019 opgeleverd. Het doel is om het pand voor het overhuizen weekend van 25 augustus volledig aan de binnenkant als de ramen aan de binnen en buitenkant goed schoon te maken. Naast alle vertrekken (kantoor, 3 slaapkamers, 2 badkamers, vide, keuken, woon en aparte TV kamer, 2 toiletten, portaal, binnen keuken en kelder) en vloeren in het pand (boven PVC, beneden in woonkamer PVC, overige vloer beneden is een PU beton vloer. Beneden aan de achterzijde is een volledige glazen pui met in het midden een uitloop naar het dak toe. Omdat het nieuwbouw is dient het pand gronding te worden gereinigd, ook nog veel beton sluier op de tegels aanwezig. De PU vloer kan niet met ieder middel worden gepoetst.