error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Hoorn. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Is het nodig dat een goed schoonmaakbedrijf uit de buurt van Hoorn start? Voor een schoonmaak professional in de buurt van Hoorn kun je bij Offerte terecht. Door Offerte.nl te gebruiken brengen wij je in gesprek met de juiste schoonmaak specialisten die aan jouw eisen voldoen Wat je natuurlijk wilt weten; wat gaat een schoonmaakbedrijf kosten? Schoonmaakbedrijven in Hoorn vergelijken op Offerte.nl gaat vlot. Offerte.nl kan je van dienst zijn bij het uitzoeken van een ervaren schoonmaak partner. Dien je gegevens en voorkeuren in via onze website, schoonmaakbedrijven die in jouw regio actief zijn gaan contact zoeken.

Gevel Reiniging Hoorn

Je gevels laten schoonmaken, een project dat je vaak te laat laat doen. Winkelgevels dragen bij aan het imago van een zaak, de gevels moeten daarom blinkend schoon zijn. Een grondige gevelreiniging brengt een gevoel van rust. De m2 bepaalt de offerte.

Dit soort behandelingen zijn mogelijk:

 • Kleine deeltjes roet kun je het best met chemische middelen laten reinigen.
 • Licht vuil kun je makkelijk laten stomen.
 • Met zandstralen kun je zwaar vuil weg laten halen, zoals verf of graffiti.

Schoonmakers raden vaak aan om je gevel te behandelen, dit bespaart extra schoonmaak in de toekomst.

Vloeronderhoud

Van plan je vloeren te laten schoonmaken? Een goede schoonmaker kan je daarbij ontzorgen. Een vloer dient op de correcte manier behandeld te worden. Een schoongemaakte vloer van je bedrijf of woning geeft een betere sfeer. Op kantoor maar ook in huis. Verschillende soorten vloeren hebben specifieke behandelingen nodig. Deze oppervlaktes kunnen onze partners reinigen:

 • Vinyl vloeren
 • Tapijt
 • Houten vloeren
 • Fabrieksvloeren
 • Staal
 • Natuursteen

Kantoor schoonmaak

Je kantoor schoonmaken kost onnodig veel tijd, op die manier kun je meer tijd besteden aan werken.

Schoonmaak-partners kunnen het volgende voor je kantoor betekenen:

 • Prullenmanden legen
 • Tapijten stofzuigen
 • Bureaus afstoffen
 • Toiletten poetsen
 • Het lappen van de ramen
 • Vloeren moppen

Glasbewassing in Hoorn

Er is speciale apparatuur nodig voor glazen wassen. Het is tegenwoordig verboden om ladders van hoger dan 10 meter te gebruiken. De partners van offerte beschikken over telescoopsystemen en hoogwerkers.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Fijne website, makkelijk en overzichtelijk. Binnen 2 uur had ik mijn eerste afspraak staan. Daarna volgden er nog 2. Daarbij kreeg ik nog per e-mail een offerte toegestuurd. De personen die langskwamen om de ruimte te bekijken, waren erg fijn om mee te praten en waren professioneel. Heb nu al een goede offerte te pakken. Echt heel fijn om zo een prijs-kwaliteit beoordeling te maken!

Geen toelichting

Geen toelichting

Na de aanmelding op Offerte.nl werd ik direct benaderd door drie schoonmaakbedrijven. Met alle kandidaten zijn gesprekken gevoerd. We hebben hieruit een nieuwe schoonmaker gevonden met ingang van aanstaande donderdag en dit.. binnen één week. Voor onze VvE is de aanmelding perfect uitgepakt. Prima site dus!!!

Geen toelichting

pro actieve bedrijven die dezelfde dag nog contact met mij hebben opgenomen. Allen erg kundig. Binnen een week resultaat.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 23-08-2018 door een klant in Rucphen

Schoonmaakbedrijf sportclub

Wij zijn op zoek naar een bedrijf voor het schoonmaken van de kleedkamers van onze voetbalvereniging.