error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Hilversum. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Ben je op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf uit Hilversum? Voor een professioneel schoonmaak bedrijf in de buurt van Hilversum is je zoektocht klaar. Via Offerte kunnen wij je in contact brengen met door ons gekozen schoonmaak bedrijven die aan jouw eisen voldoen Wat kan ik voor een rekening verwachten, is de vraag. Schoonmaakbedrijven in Hilversum vergelijken via onze website gaat snel. Offerte.nl kan je bijstaan met het kiezen van een geschikte professional. Dien je gegevens in op Offerte.nl en wij zorgen ervoor dat schoonmaak partners uit jouw buurt je gaan helpen.

Glasbewassing

Speciale apparaten zijn vereist om de glazen van hoge kantoorpanden te kunnen wassen. Ladders van hoger dan tien meter zijn tegenwoordig verboden. De bij ons aangesloten partners hebben de juiste apparaten.

Kantoor schoonmaak

Het schoonmaken van je kantoor kun je beter niet zelf doen, dan heb je meer tijd om te werken.

Een schoonmaak partner kan de volgende dingen voor je kantoor verzorgen:

  • Vuilnisbakken leegmaken
  • Tapijten stofzuigen
  • Het schoonhouden van de werkplekken
  • Toiletten poetsen
  • Ramen-wassen
  • Vloeren boenen

Gevel Reiniging Hilversum

Je gevels laten reinigen, een klusje dat je vaak te laat laat doen. Gevels hebben een grote invloed op de uitstraling van een bedrijf, deze moeten daarom blinken. Een grondige gevelreiniging zorgt voor een nieuwe uitstraling van je winkel. Het aantal vierkante meters bepaalt de offerte.

Dit soort opties behoren tot de mogelijkheden:

  • Met zandstralen kun je zwaar vuil weg laten halen, zoals verf of graffiti.
  • Het meeste lichte vuil gaat weg met stoom.
  • Reiniging met chemische middelen.

Het is aan te raden om je gevel te laten impregneren, dit voorkomt een hoop werk.

Vloeronderhoud

Je vloer laten behandelen? Een schoonmaakbedrijf doet dat vaak beter dan jijzelf. Je vloeren dienen volgens de juiste wijze behandeld te worden. Schoongemaakte ruimtes betekenen een gevoel van rust. Zowel bij je thuis als je werk. Verschillende vloeren hebben een speciale reiniging nodig. Deze oppervlaktes kunnen de partners van Offerte schoonmaken; betonnen vloeren, tapijten, fabrieksvloeren en vloeren van vinyl.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Super! Na aanvraag via offerte.nl binnen 15 gebeld door het eerste bedrijf voor het opmaken van een offerte. Na een halve dag door 4 bedrijven benaderd

Geen toelichting

Snelle reacties, inmiddels keuze gemaakt.

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 08-02-2019 door een klant in Hilversum

Asfalt schoonmaken

Ik heb ong. 250 m2 asfalt wat schoongemaakt moet worden. Ik doe het zelf met een hogedrukspuit maar het water loopt direct terug in kieren in het asfalt.

Aangevraagd op 14-09-2018 door een klant in Hilversum

Schoonmaken woning

Woning dient schoongemaakt te worden voor verhuizing. Er is in woning geklust, dus kalk etc op vloer, veel stof en spinnenwebben, geen dode dieren etc. Woning bestaat uit: woonkamer, keuken, achterkeuken, boverloop en twee slaapkamers. Graag schriftelijk offerte sturen.

Aangevraagd op 13-09-2018 door een klant in Hilversum

Vloeronderhoud tapijt

wij hebben industrieel tapijt op de vloer leggen, 350 M2 Dit is op een aantal plekken vies geworden, kantine, gang, etc Wij zouden dit graag een keer chemisch laten reinigen (champorellen?) op een vrijdag middag, zodat het in het weekend kan drogen

Aangevraagd op 09-09-2018 door een klant in Hilversum

Glazenwassen

Glazenwassen minder dan 100m2

Aangevraagd op 31-08-2018 door een klant in Hilversum

Schoonmaken huis

woonkamer, keuken, badkamer, toilet, ingangen, tegels (keuken, badkamer, toilet), trap, ramen binnen en buiten, deurs, kastjes (keuken en woonkamer), koelkast, stofzuigen, dweilen laminaat,afzuigkap

Aangevraagd op 24-07-2018 door een klant in Hilversum

Schoonmaakbedrijf kinderopvang

Kinderdagverblijf; werkzaamheden de centrale ruimtes + Toilet. Taken; stofzuigen, dweilen, stoffen, nat afnemen, ramen lappen,

Aangevraagd op 27-06-2018 door een klant in Hilversum

Winkelpand schoonmaken

Het gaat om winkelpand fietsenwinkel.nl te Hilversum, de ramen zijn erg vies, vooral als de zon erop schijnt. het zijn in totaal 13 ramen, begaande grond en 1e verdieping alleen.

Aangevraagd op 12-04-2018 door een klant in Hilversum

schoonmaken wekelijks kantoorruimte

kantoor wekelijks schoonmaken