error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Heiloo. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Zoek je naar een professioneel schoonmaak bedrijf in de buurt van Heiloo? Voor een schoonmaak professional uit Heiloo ben je bij Offerte bij de juiste partij. Via Offerte.nl kun je in contact komen met schoonmaak professionals uit de buurt. Je zult je afvragen; wat kost dit? Offerte ondersteunt je graag met het kiezen van een juiste schoonmaak partner. Professionele schoonmaak bedrijven uit Heiloo vergelijken via Offerte.nl is simpel. Dien je gegevens in op Offerte.nl en professionele schoonmaak bedrijven bij jou in de buurt gaan contact opnemen.

Glasbewassing

Speciale apparatuur is gewenst om op hoogte glazen te kunnen wassen. Ladders van hoger dan tien meter zijn tegenwoordig verboden. Bij offerte aangesloten partners beschikken over telescoopsystemen en hoogwerkers.

Kantoor schoonmaak

Het schoonmaken van je kantoor laat je liever door iemand anders doen, daarmee heb je meer tijd op je te focussen op werk.

Schoonmaak specialisten kunnen een hoop zaken voor je bedrijf betekenen:

 • Prullenbakken verversen
 • Tapijten stofzuigen
 • Het schoonhouden van de werkplekken
 • WC's onderhouden
 • Ramen poetsen
 • De vloeren moppen

Gevel Reiniging Heiloo

Het laten schoonmaken van je gevel, een taakje dat je vaak vergeet te laten doen. Winkelgevels zijn een visitekaartje van een pand, gevels moeten daarom blinken. Een goede poetsbeurt aan je gevel geeft een fijn gevoel. Het aantal vierkante meters beïnvloedt de hoogte van de offerte.

Dit zijn de behandelingen die mogelijk zijn:

 • Zandstralen werkt het best voor verfresten en zwaar vuil.
 • Vastzittend vuil en roet kun je het best chemisch reinigen.
 • Stomen werkt goed tegen lichte vervuilning.

Schoonmakers raden vaak aan om de gevel te laten behandelen, dit bespaart extra werk.

Vloeronderhoud

Ga je de vloeren laten schoonmaken? Een schoonmaakbedrijf doet dat graag voor je. Je vloer moet op de juiste manier onderhouden worden. Een schone ruimte geeft een betere sfeer. Thuis maar ook op werk. Verschillende soorten vloeren moeten op een aparte wijze bedandeld worden. Dit zijn de oppervlaktes waarin de partners van Offerte zijn gespecialiseerd:

 • Vinyl
 • Tegels
 • Houten vloeren
 • Industriële vloeren
 • Vloeren van rubber
 • Linoleum vloeren

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Bedankt voor jullie schoonmaakbedrijf offertes.

Geweldig!

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 04-09-2018 door een klant in Heiloo

Woning schoonmaken

Ik verhuur mijn woning in Heiloo af en toe voor een periode van 2 tot 14 dagen. Ik zoek een bedrijf dat de schoonmaak van mijn woning kan doen bij wisseling van de gasten. Ik verwacht ongeveer 10 keer per jaar een schoonmaakbeurt nodig te hebben. Dit zal ongeveer 1 tot 2 uur per keer zijn. Ik heb de volgende vragen: 1) Wat zijn de kosten? 2) Op welke dagen zijn jullie beschikbaar? Feestdagen? 3) Hoever van te voren mag ik jullie vragen? 4) Zijn jullie ook beschikbaar voor evt. calamiteiten gedurende de verhuur? Werkzaamheden zijn de normale werkzaamheden die horen bij een wisseling van vakantiewoning. Dus wc's, badkamer, keuken, koelkast leeg, checken of sleutel in de locker zit en beddegoed afhalen en nieuwe erop doen, handdoeken klaarleggen.

Aangevraagd op 02-05-2018 door een klant in Heiloo

Ramen sanitaire ruimtes

Aantal uren: c.a. 12 per week, Woensdag middag 4, even voor het oog, kantine dweilen etc. Restant uren in het weekeind voor het serieuze werk. Het werk omvat, Het bijhouden van Kantoren, kantine, sanitaire ruimten, (stof)zuigen, dweilen, prullenbakken, ramen binnen, etc. Schoonmaakgereedschap is aanwezig. Aantal medewerkers c.a. 40 Locatie: Nabij TATA Steel, poort Rooswijk. Aanbiedingen uitsluitend per mail