error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Heerhugowaard. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je geen zin in schrobben, wil je het liever door een professional uit Heerhugowaard laten doen? Voor een schoonmaakbedrijf in de buurt van Heerhugowaard kun je bij Offerte terecht. Door onze site te gebruiken ga je in gesprek komen met geschikte schoonmaak professionals die aan jouw eisen voldoen Wat kost een schoonmaak partner, is wat je wilt weten. Professionele schoonmaak bedrijven in de buurt van Heerhugowaard contacten via deze website is makkelijk. Offerte ondersteunt met het vinden van een geschikte schoonmaak partner. Voer je gegevens en wensen in via onze site, professionele schoonmakers uit je regio zullen contact met je opzoeken.

Vloeronderhoud

Wil je de vloer laten poetsen? Goede schoonmakers helpen daarbij. Vloeren moeten op een juiste wijze onderhouden worden. Een schoongemaakte vloer van je bedrijf of woning betekent een betere sfeer. Zowel thuis als op kantoor. Veel soorten vloeren moeten op een specifieke wijze schoongemaakt worden. Dit zijn de oppervlaktes waarin de schoonmakers van Offerte.nl zijn gespecialiseerd; vloeren van PVC, vloeren van linoleum, vloeren van hout & vloeren van staal.

Gevel Reiniging Heerhugowaard

Het laten schoonmaken van je gevels, iets dat je nooit op tijd doet. Gevels hebben een groot effect op de eerste indruk van een pand, gevels moeten daarom mooi schoon zijn. Een grondige reiniging van je gevel geeft een nieuwe uitstraling aan je winkel. De prijs wordt bepaald door de m2.

Dit zijn de keuzes:

  • Roet en ander vastzittend vuil kun je het best met chemische reiniging aan pakken.
  • Licht vuil kun je makkelijk laten stomen.
  • Met zandstralen kun je zwaar vuil weg laten halen, zoals verf of graffiti.

Het is slim om de gevels te laten behandelen, dit voorkomt een hoop werk.

Kantoor schoonmaak

Het kantoor schoonhouden kost onnodig veel tijd, dan heb je meer tijd om te werken.

Schoonmaakbedrijven kunnen de volgende dingen voor je bedrijf regelen:

  • Het schoonhouden van de werkplekken
  • Toiletten poetsen
  • Ramen zemen
  • Vuilnisbakken verversen
  • Stofzuigen
  • Planten verzorgen

Glasbewassing in Heerhugowaard

Speciale apparatuur is gewenst om op hoogte glazen te kunnen wassen. Het is tegenwoordig verboden om ladders van hoger dan 10 meter te gebruiken. De partners van offerte beschikken over de juiste apparatuur.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Na de aanmelding op Offerte.nl werd ik direct benaderd door drie schoonmaakbedrijven. Met alle kandidaten zijn gesprekken gevoerd. We hebben hieruit een nieuwe schoonmaker gevonden met ingang van aanstaande donderdag en dit.. binnen één week. Voor onze VvE is de aanmelding perfect uitgepakt. Prima site dus!!!

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Wij waren verbaasd over hoe eenvoudig het was om schoonmaakbedrijven via uw website te kunnen benaderen. Er waren voldoende reactie en wij zijn op dit moment met drie gegadigden in onderhandeling . Dat allemaal binnen 1 week. Helemaal goed zo'n website

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 05-09-2018 door een klant in Heerhugowaard

huis schoonmaken

Eenmalig huis goed laten schoonmaken

Aangevraagd op 29-06-2018 door een klant in Heerhugowaard

Schoonmaken tennisvereniging

Schoonmaak betreft de toiletten/kleedkamers en 2 ruimten van de Tennisvereniging. Schoonmaak omvat heren (3)toiletten, 3 urinoirs, 3-4 damestoiletten(dagelijks), heren en dames kleedruimte en bijbehorende douches(dagelijks tot 2x per week), een kantoorruimte (2-wekelijks)en een vergaderlocatie (2wekelijks), entree/hal dagelijks ivm gravel inloop. Zomer en winterperiode verschillen qua vervuiling en derhalve ook van schoonmaak noodzaak.