error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Gorinchem. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Geen zin in schoonmaken, maar wil je het liever door een schoonmaakbedrijf uit Gorinchem laten doen? Voor een goede schoonmaker uit Gorinchem kun je bij Offerte.nl terecht. Door onze website te gebruiken kun je in gesprek komen met passende schoonmaak specialisten. De vraag is nu; wat kost een schoonmaak partner? Schoonmaakbedrijven in Gorinchem contacten via deze site gaat snel. Offerte.nl kan je assisteren met het vinden van een geschikte professional. Vul je gegevens en voorkeuren in via onze website en professionele schoonmakers uit je regio gaan contact opnemen.

Kantoor reiniging

De schoonmaak van een bedrijfspand laat je liever aan een ander over, op die manier kun je meer tijd besteden aan werken.

Een professionele schoonmaker kan de volgende zaken voor je bedrijf uitvoeren:

  • Stofzuigen
  • Water geven aan de planten
  • De bureaus poetsen
  • Toiletten onderhouden
  • De ramen lappen
  • De vloeren moppen
  • Prullenmanden verversen

Gevel Reiniging Gorinchem

Het poetsen van je gevel, een project dat je te ver vooruit schuift. Winkelgevels dragen bij aan het imago van een pand, je gevels moeten daarom mooi schoon zijn. Een goede gevelreiniging zorgt voor een nieuwe uitstraling van je winkel. De m2 bepaalt de prijs.

Hier kun je uit kiezen:

  • Met stoom (vooral gebruikt bij lichte vervuiling).
  • Zandstralen (zware vervuiling, denk aan graffiti).
  • Roetdeeltjes kun je het best chemisch laten reinigen.

Het is slim om je gevel te laten impregneren, dit bespaart extra werk.

Vloeronderhoud

Wil je je vloer laten poetsen? Schoonmaak professionals kunnen dat voor je doen. Vloeren dienen op de correcte wijze te worden onderhouden. Nette vloer van je bedrijf of woning betekenen een goed gevoel. Bij je thuis maar ook op je werk. Verschillende vloeren hebben een speciale reiniging nodig. Deze oppervlaktes zijn de schoonmakers van Offerte.nl in gespecialiseerd; beton, vloeren van linoleum, industrie vloeren & PVC.

Glasbewassing

Er is speciale apparatuur nodig voor glazen wassen. Ladders van hoger dan tien meter zijn niet meer toegestaan. De partners van offerte hebben telescoopsystemen en hoogwerkers.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Netjes en snel! dezelfde dag werd ik al gemaild en gebeld door verschillende partijen. Momenteel is mijn opdracht voltooid dankzij offerte.nl

Geweldig!

Prima, binnen een dag kreeg ik 3 reacties.

Geen toelichting

We hebben een klein kantoor 120m2 dat wekelijks schoon moet worden gemaakt. Na ontvangen van offertes een goed beeld wat de kosten waren. Fijn!

op zich prima er hebben zich echter 3 bedrijven gemeld en geen 5

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 11-09-2018 door een klant in Gorinchem

Schoonmaken Appartementen complex

Appartementen complex met 8 appartementen 4 woonlagen. Schoonmaken stoep,hal,trappenhuis,lift,ramen trappenhuis 2x per week 2 uur

Aangevraagd op 10-09-2018 door een klant in Gorinchem

Huis schoonmaken

Schoonmaken huis