error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Borne. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je een goede schoonmaker in Borne nodig? Voor een professionele schoonmaker uit Borne kun je bij ons terecht. Door Offerte.nl te gebruiken kunnen wij je in contact brengen met de juiste schoonmaak professionals die aan jouw eisen voldoen Wat gaat dit ongeveer kosten, vraag je je af. Offerte kan je assisteren met het kiezen van een betrouwbare schoonmaak partner. Professionele schoonmakers in Borne vinden op Offerte.nl is eenvoudig. Dien je keuzes in via ons aanvraagformulier, wij brengen je in contact met professionele schoonmakers bij jou uit de regio.

Kantoor schoonmaak

De schoonmaak van een bedrijfspand laat je liever aan een ander over, dan heb je meer tijd om te werken.

Een professionele schoonmaker kan de volgende dingen voor je bedrijf regelen:

  • Stofzuigen
  • De planten water geven
  • Bureaus schoonhouden
  • WC's poetsen
  • De ramen schoonhouden
  • De vloeren moppen
  • Vuilnisbakken verversen

Gevel Reiniging Borne

Het laten schoonmaken van je gevels, iets dat je nooit op tijd doet. Gevels van winkels zijn bepalend voor de uitstraling van een pand, gevels moeten daarom stralen. Een goede gevelreiniging zorgt voor een nieuwe uitstraling van je winkel. De m2 beïnvloedt de prijs.

Hier kun je uit kiezen:

  • Verfresten en andere zware vervuiling kun je het best met zand laten weghalen, door te zandstralen.
  • Met stoom kun je licht vuil gemakkelijk laten verdwijnen.
  • Chemische reiniging.

Je kunt ervoor kiezen om je gevel te behandelen, dit voorkomt extra werk.

Vloeronderhoud

Ga je je vloeren laten schoonmaken? Een professioneel schoonmaak bedrijf kan je daarbij ontzorgen. Vloeren moeten op de correcte manier worden behandeld. Een schoongemaakte ruimte brengt een betere sfeer. Zowel thuis als op kantoor. Verschillende soorten vloeren moeten op een specifieke wijze gereinigd worden. Deze vloeren zijn de schoonmakers van Offerte.nl in gespecialiseerd; vinyl vloeren, natuursteen, tegelvloeren en vloeren van staal.

Glasbewassing

Je hebt speciale machines nodig om hoog geplaatste ramen te kunnen wassen. Het is niet meer toegestaan om ladders van hoger dan 10 meter te gebruiken. De bij ons aangesloten partners beschikken over telescoopsystemen en hoogwerkers.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Snelle reacties, erg prettig.

Geen toelichting

Helaas niet de beloofde 5 offertes gekregen. Er zijn 2 reacties geweest, maar wel heel erg snel en zoals het er naar uit ziet zit de juiste match er tussen.

Geen toelichting

Fijne website, makkelijk en overzichtelijk. Binnen 2 uur had ik mijn eerste afspraak staan. Daarna volgden er nog 2. Daarbij kreeg ik nog per e-mail een offerte toegestuurd. De personen die langskwamen om de ruimte te bekijken, waren erg fijn om mee te praten en waren professioneel. Heb nu al een goede offerte te pakken. Echt heel fijn om zo een prijs-kwaliteit beoordeling te maken!

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen