error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Alphen aan den Rijn. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Ben je zoekende naar een schoonmaakbedrijf? Voor een goede schoonmaker uit Alphen aan den Rijn hoef je niet verder te zoeken. Via onze website brengen wij je in gesprek met schoonmaak professionals. Wat je wilt weten; hoeveel gaat dit kosten? Schoonmaak professionals in de buurt van Alphen aan den Rijn vinden via deze site gaat gemakkelijk. Offerte assisteert je met het uitzoeken van een ervaren schoonmaak professional. Dien je gegevens en voorkeuren in via onze website, wij zorgen ervoor dat professionele schoonmaak bedrijven uit je regio contact met je zoeken.

Glasbewassing

Je hebt speciale machines nodig om hoog geplaatste ramen te kunnen wassen. Je mag geen ladders meer van hoger dan 10 meter gebruiken. De bij ons aangesloten partners hebben de goede apparatuur.

Schoonmakers voor bij je op kantoor

Een bedrijfspand schoonmaken kun je beter niet zelf doen, dan heb je meer tijd om te werken.

Een professioneel schoonmaak bedrijf kan een hoop zaken voor je kantoor regelen:

 • Tapijten stofzuigen
 • Planten verzorgen
 • Bureaus afstoffen
 • WC's onderhouden
 • De ramen schoonhouden
 • Prullenbakken legen

Gevel Reiniging Alphen aan den Rijn

Je gevels laten schoonmaken, iets dat je niet hoog op je lijst hebt staan. Gevels zijn bepalend voor de uitstraling van een bedrijf, de gevels moeten daarom mooi schoon zijn. Een grondige gevelreiniging brengt rust. De hoogte van offerte zal bepaald worden door het aantal vierkante meters.

Deze mogelijkheden zijn er:

 • Met stoom kun je licht vuil gemakkelijk laten verdwijnen.
 • Met zandstralen kun je zwaar vuil weg laten halen, zoals verf of graffiti.
 • Reiniging met chemische middelen.

Gevelreinigers raden vaak aan om de gevels te laten behandelen, dit voorkomt extra behandeling in de toekomst.

Vloeronderhoud

Je vloeren reinigen? Een goede schoonmaker kan daarbij ontlasten. Je vloer moet op de goede manier verzorgd worden. Blinkende vloeren geven een goed gevoel. Zowel bij je thuis als op werk. Veel vloersoorten hebben specifieke behandelingen nodig. Dit zijn de oppervlaktes waarin de partners van Offerte zijn gespecialiseerd:

 • PVC
 • Tapijten
 • Vloeren van beton
 • Industriële vloeren
 • Rubberen vloeren
 • Linoleum

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Helaas niet de beloofde 5 offertes gekregen. Er zijn 2 reacties geweest, maar wel heel erg snel en zoals het er naar uit ziet zit de juiste match er tussen.

Snelle en persoonlijke reacties

Geen toelichting

Ik kreeg snel contact met een aantal bedrijven die voor mij een offerte willen opstellen. Dit scheelt mij enorm veel tijd!

Goed aanbod, maar het zou fijn zijn als ik kan aangeven wanneer ik gewenst gebeld te worden of een maximum op de aanbieders kan zetten zodat ik niet 9 telefoontjes ontvang binnen een tijdsbestek van minder dan 24 uur. (Op z'n minst kunnen aangeven wat mijn eigen werktijden en bereikbare momenten zijn zou al veel helpen.)

Geen toelichting

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 10-09-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Wekelijks kantoor schoonmaken

Het gaat om de schoonmaak van deels kantoorruimte (50m2), ontvangsthal (20m2), toilet en showroom (100m2). Het gaat om stofzuigen, dweilen, ramen en kozijnen lappen, spinrag en afstoffen meubels. Het zal 2 tot 3 uur per week zijn. Ons kantoor is globaal bezet van 8.30 tot 17.00

Aangevraagd op 27-08-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Huis laten schoonmaken

9 maanden hebben wij een plassende kat in huis gehad, dit heeft de vloer op een aantal plaatsen aangetast en een minder prettige geur achter gelaten. Zodoende zoek ik iemand die de woonkamervloer, de keukenvloer en de vloer van de hal kan reinigen en hopelijk ook de aangestaste houten woonkamervloer kan aanpakken (Dit zijn maar een aantal plekken van totaal nog geen 0,5m2). De woonkamer vloer is van hout, en bedraagt ca 30-35 m2, de keuken heeft een stenen vloer van ca 7m2 en de hal is ook van steen met ca 3.5m2

Aangevraagd op 05-07-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Tijdelijk

gedurende 3 weken ivm vakantie schoonmaakhulp

Aangevraagd op 27-06-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

kantoor

2 maal per week kantoor schoonmaken

Aangevraagd op 27-04-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

schoonmaak wekelijks

Zon 3 uur schoonmaak per week