error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ben je geïnteresseerd in meer inlichtingen over een uitvaart in Hoorn? Een uitvaart regelen is een ingewikkelde klus. Niet alleen krijg je te maken met emoties zoals verdriet en woede, ook moet je ingrijpende keuzes maken over het lot van de overledene. Wordt het een begrafenis of een crematie? Bij welk uitvaartcentrum in Hoorn moet het afscheid plaatsvinden? En hoe moet de plechtigheid eruit komen te zien? Een betrokken uitvaartverzorger weet antwoord op deze en andere vragen.

Functie van een uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger draagt ertoe bij dat het afscheid in goede banen wordt geleid. De taken van een uitvaartverzorger zijn zeer divers. Van het opbaren van de overledene tot het verzorgen van de rouwkaarten; van het regelen van de rouwstoet naar het uitvaartcentrum tot het adviseren bij de keuze voor de kist en bloemen; van het aanmaken van een condoleanceregister tot ondersteuning bieden bij het rouwproces van de nabestaanden. Het hangt van de persoonlijke voorkeuren van de nabestaanden af, hoe de uitvaartverzorger zijn taken uitoefent.

Ontvang offertes van uitvaartverzorgers

De website Offerte.nl hecht er veel waarde aan dat nabestaanden zo snel mogelijk met de juiste uitvaartverzorger in contact komen om een waardige uitvaart te regelen. Zo kunnen jij en je familie je volledig richten op het rouwen en het waardig afscheid. Vul je postcode en wensen in en ontvang snel vijf afzonderlijke offertes van uitvaartverzorgers in de regio.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →

Wat onze klanten zeggen

ik kern julie niet maar vind je correct en snel reageren

U hebt ons prima geholpen bij het zoeken naar een goede en hopelijk betrouwbare begrafenisondernemer. Bedankt.

Geen toelichting

Geen toelichting

Prima service

Geen toelichting

Rubrieken

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 10-09-2018 door een klant in Rucphen

Crematie

Ik wil graag weten wat mijn crematie zal gaan kosten mocht ik sterven. Ik wil gecremeerd worden en bij het uitvaartcentrum opgebaard liggen. Daar wil ik dat men 1 keer 1 uur afscheid kan nemen. Voor mijn crematie wil ik dat er 100 kaarten geprint worden voor de uitvaart en 100 gedenkkaartjes. Na de crematie wil ik dat men nog een uur koffie kan drinken en een cake pakken.

Aangevraagd op 14-08-2018 door een klant in Rucphen

Crematie

Crematie moeder, willen met 3 kinderen en aanhang voor de crematie even afscheid kunnen nemen. Dus in besloten kring. Geen uitvaartverzekering

Aangevraagd op 27-06-2018 door een klant in Rucphen

crematie

Geen verzekering, graag prijsindicatie kosten crematie

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

De meest populaire Nederlandstalige uitvaartmuziek in een overzicht.

Lees meer

Wat kost een uitvaart bij Monuta? Lees het hier

Lees meer

Wat zet je op het kaartje van een rouwboeket?

Lees meer

Hoe lang duurt een crematie?

Lees meer

Hoe lang duurt een begrafenis gemiddeld?

Lees meer

Wat kost een uitvaart bij Dela? Lees het hier.

Lees meer