error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je geïnteresseerd in meer inlichtingen over het regelen van een uitvaart in Haarlem? Het organiseren van een uitvaart is geen eenvoudige taak. Naast het feit dat je overmand bent door emoties, moet je opeens een aantal zaken regelen waar je normaliter niet mee te maken krijgt. Wordt het een begrafenis of past een crematie beter bij de overledene? Welk uitvaartcentrum in Haarlem voldoet het meest aan de verwachtingen? Wat zijn de kosten? En is het uitvaartcentrum 24 uur bereikbaar? Een goede uitvaartverzorger komt hierbij van pas.

Functie van een uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger draagt ertoe bij dat het gehele proces rondom het afscheid op een rustige manier verloopt. Hierdoor hoeven de nabestaanden zich minder zorgen te maken over het afscheid en vindt de rouwverwerking op een betere manier plaats. De uitvaartverzorger neemt daarnaast lastige taken uit handen van de nabestaanden, zoals het opbaren van de overledene, het opstellen van een rouwadvertentie, het arrangeren van de kist en bloemen en het verzorgen van de rouwkaarten.

Offertes van uitvaartverzorgers

De website Offerte.nl beseft hoe lastig het voor nabestaanden kan zijn om een goede uitvaartverzorger te vinden om het naderende afscheid te regelen. Geef daarom nu je postcode en persoonlijke voorkeuren door en ontvang snel vijf unieke offertes van uitvaartverzorgers.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

vlot en zorgvuldig

Invullen van het formulier is eenvoudig. Na verzending volgde snel reactie van aanbieders die hulp boden.

Na mijn verzoek om offertes, kreeg ik snelle reacties. Een aantal dmv een telefoontje waarin nog wat vragen werden gesteld alvorens ze de offerte toestuurden. De anderen stuurden snel hun offerte met informatie. Al met al veel informatie waarmee ik het een en ander kan gaan afwegen.

OK

Prima hele snelle reacties

Rubrieken
Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 22-09-2018 door een klant in Haarlem

Crematie

Eenvoudig geen volgauto's ,1 rouwauto, dienst met begeleider en muziek , geen dragers, bloemen en rouwkaarten zelf regelen, afscheid in Haarlem Vergierderweg, na afloop koffie en gebak,

Aangevraagd op 05-09-2018 door een klant in Haarlem

crematie

Reeds overleden, opbaring thuis, rouwkaarten, verwachting minder dan 15 mensen. Graag meer informatie over de crematie kosten

Aangevraagd op 19-07-2018 door een klant in Haarlem

Crematie

Crematie voorlopig nog niet aan de orde

Aangevraagd op 10-07-2018 door een klant in Haarlem

Crematie

Crematie, voorlopig niet aan de orde. Geen verzekering