error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Wil je meer te weten komen over het regelen van een uitvaart in Amstelveen? Het organiseren van een uitvaart is geen eenvoudige klus. Na het verlies van je dierbare krijg je te maken met gevoelens van verdriet. Ondanks deze emoties dien je een aantal belangrijke kwesties over het afscheid te nemen. Wordt het een begrafenis of past een crematie beter bij de overledene? Welk uitvaartcentrum in Amstelveen voldoet aan de eisen? En wie dient er bij het uitvaartcentrum te worden uitgenodigd tijdens de plechtigheid? Bij deze en andere vragen kan een goede uitvaartverzorger je van dienst zijn.

Functie van een uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger helpt nabestaanden bij het organiseren van het afscheid voor hun dierbare. Tijdens het eerste gesprek wordt meteen duidelijk hoe de plechtigheid eruit zal komen te zien. De keuze voor een begrafenis of een crematie wordt gemaakt. Ook wordt de datum en het tijdstip voor de plechtigheid vastgelegd. De uitvaartverzorger neemt bovendien lastige taken uit handen van de nabestaanden, zoals het opbaren van de overledene, het arrangeren van de bloemen en kist, het opstellen van de rouwadvertentie en het verzorgen van de rouwkaarten.

Offertes van uitvaartverzorgers

De website Offerte.nl brengt nabestaanden in de gelegenheid om op een spoedige manier met de juiste uitvaartverzorger uit de regio in contact te komen. Geef nu je postcode en persoonlijke wensen in en ontvang vijf unieke offertes van uitvaartverzorgers uit jouw omgeving.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →

Wat onze klanten zeggen

Bij de meeste aanbieders een snelle reactie helaas niet bij alle 5 Duidelijke aanbieding met voldoende vergelijking materiaal zal een volgende keer zeker weer van deze mogelijkheid gebruik maken

Ik begrijp dat jullie je best doen. Maar van een firma werd ik al na 2 minuten gebeld en dat vond ik heel irritant. Dat je gebeld kan worden staat er in maar kunnen jullie niet aanpassen dat dat pas na 1 dag gebeurd? Er was een offerte bij waar ik niets van snapte met allemaal V V al aangekruist van dit hoort in het pakket. Ik maak zelf wel uit wat ik wil.

De offertes kwamen onmiddellijk; dat is prima. Maar ik werd direct gebeld en dat vond ik niet prettig. Mijn moeder zou binnenkort overlijden en ik wilde me alleen informeren,

Geen toelichting

Vrij snel (zoals belooft) 5 offertes gekregen van bedrijven die (ook) in Dordrecht werken. Alleen een beetje jammer dat er ook 2 bedrijven bij zijn die behoorlijk van Dordrecht verwijderd zijn, als het kon zou ik 4 1/2 ster geven.

Geen toelichting

Rubrieken

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 16-10-2018 door een klant in Amstelveen

Crematie

Ik doe de aanvraag voor mezelf. Mijn geboortedatum is 28-07-1961

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in Amstelveen

Begrafenis regelen

Tijdens de begrafenis een poop

Aangevraagd op 10-07-2018 door een klant in Amstelveen

Crematie

van uit Amstelveen

Aangevraagd op 18-06-2018 door een klant in Amstelveen

crematie

Crematie verwachting binnen 6 maanden

Aangevraagd op 13-05-2018 door een klant in Amstelveen

Technische crematie

Technische crematie, geen genodigden (dus bij de eerste vraag 0 mensen, maar die keuze kan ik niet maken), of alleen ik ben aanwezig als haar mentor en bewindvoerder. (de in haar testament genoemde genodigden zijn overleden). NB Ik wil niet gebeld worden, offertes aub per mail.

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

Veelgestelde vragen rondom een erfenis.

Lees meer

Een crematie regelen maar niet verzekerd? Zoveel kost het.

Lees meer

Uitvaart vergelijken? Betaal niet teveel

Lees meer

Wat kost een grafkist en welke soorten kisten zijn er?

Lees meer

Wat kost een koffietafel bij een begrafenis?

Lees meer

Uitvaart regelen zonder verzekering: wat kost dat?

Lees meer