error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Kerkrade. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Ben je zoekende naar een goede schoonmaker in de buurt van Kerkrade? Voor een professioneel schoonmaakbedrijf in Kerkrade kun je bij Offerte.nl terecht. Door onze website te gebruiken kunnen wij je in contact brengen met geschikte schoonmaakbedrijven uit de buurt. Wat kost een professioneel schoonmaak bedrijf, is wat men vaak wil weten. Offerte.nl assisteert je met het vinden van een ervaren professional. Professionele schoonmaak bedrijven in de buurt van Kerkrade vergelijken via onze website is simpel. Dien je gegevens in via onze website en goede schoonmakers uit jouw buurt gaan contact met je opnemen.

Vloeronderhoud

Van plan om de vloer te laten reinigen? Een goede schoonmaker ondersteunt daarbij. Je vloeren moeten op een goede wijze worden verzorgd. Een nette bedrijf- of huisvloer geeft een betere sfeer. Bij je thuis maar ook op kantoor. Veel vloersoorten hebben specifieke behandelingen nodig. Dit zijn de vloeren waarin de partners van Offerte zijn gespecialiseerd; vloeren van tegels, vloeren van natuursteen, industrie vloeren en vloeren van staal.

Gevel Reiniging Kerkrade

Je gevels laten schoonmaken, een taakje dat je vaak vergeet te laten doen. Winkelgevels dragen bij aan het imago van een bedrijf, je gevels moeten daarom blinkend schoon zijn. Een goede reiniging van je gevel geeft een nieuwe uitstraling aan je winkel. Het aantal m2 bepaalt de kosten.

Hier kun je uit kiezen:

  • Zandstralen (zware vervuiling, denk aan graffiti).
  • Chemische reiniging.
  • Met stoom (vooral gebruikt bij lichte vervuiling).

Om werk in de toekomst te voorkomen, raadt Offerte je aan de gevels speciaal te laten behandelen.

Kantoor schoonmaak

Het kantoor schoonmaken laat je liever door iemand anders doen, zodat je je op je werk kunt focussen.

Schoonmaak-partners kunnen de volgende dingen voor je bedrijf betekenen:

  • De bureaus poetsen
  • Het sanitair onderhouden
  • Het lappen van de ramen
  • Prullenmanden legen
  • Tapijten stofzuigen
  • Water geven aan de planten

Glasbewassing

Je hebt speciale machines nodig om hoog geplaatste ramen te kunnen wassen. Je mag geen ladders meer van hoger dan 10 meter gebruiken. De bij ons aangesloten partners hebben de juiste apparatuur.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Bedankt voor jullie schoonmaakbedrijf offertes.

Geen toelichting

Perfect medium waar onze VVE een zeer professioneel schoonmaakbedrijf heeft gevonden.

Prima ervaring, erg handig.

Voor mijn kantoor zocht ik een nieuw schoonmaakbedrijf, werd direct gebeld. Gekozen voor een schoonmaakbedrijf uit Amsterdam

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 07-09-2018 door een klant in Kerkrade

Vloeronderhoud

Het betreft gegoten mortelvloer met een sterke vervuiling. Hoe diep de vervuiling doorgedrongen is ons niet bekend. Het vloeroppervlak is 150m2. De opdracht is: Op een zaterdag de vloer eenmalig intensief te reinigen met geschikte middelen en apparatuur. Voor een technische opname is het mogelijk om een afspraak in te plannen.