error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →

Schoonmaakbedrijf in Almere

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Almere in dienst nemen?

Het huishouden kan natuurlijk altijd bij inschieten op het moment dat u druk bent met werk of wanneer u daar geen zin in heeft. Daarom kan een schoonmaakbedrijf in Almere vaak goed van pas komen. Maar waarom zou u een schoonmaakbedrijf in Almere in willen huren?

Waarom zou ik een schoonmaakbedrijf in Almere in willen huren?

Het huishouden neemt vaak veel tijd in beslag, niet iedereen heeft deze tijd. Ook wil niet iedereen de overgebleven vrije tijd besteden aan schoonmaken. Een schoonmaakbedrijf kan een ideale oplossing zijn zelfs voorals u het gewoon moeilijk vind het huishouden zelf bij te houden.

Waar kan ik een schoonmaakbedrijf in Almere vinden? Er word tegenwoordig veel gesolliciteerd via internet. Zo kunt u via markplaats al wellicht een aantal advertenties vinden van schoonmaakbedrijven bij u in de buurt. Als het alleen voor uw huis is kunt u vaak beter kiezen voor één persoon dan een groot bedrijf. Er zijn ook organistaties waar zowel u als schoonmaakbedrijven zich kunnen aanmelden, deze organisaties koppelen dan mensen en schoonmaakhuizen aan elkaar op het moment dat deze in de buurt zitten.

Maar hoe zit het met de betrouwbaarheid? Dit blijft een lastig punt bij het in dienst nemen van een schoonmaakbedrijf. Eigenlijk zult u min of meer gewoon moeten vertrouwen op dat het goed gaat, ten slotte zult u wellicht niet thuis zijn als de schoonmaakbedrijf aan het werk is. U kunt wel eventueel een contract samen stellen waar bepaalde regels in staan. Echter zult u alleen merken als de schoonmaakbedrijf iets doet wat niet hoort/mag als er iets in kastjes anders is geplaatst of als er iets weg is. Pas op dat u geen valse beschuldigingen doet, misschien had de schoonmaakbedrijf wel bedacht de inhoud van kastjes op te ruimen.

De tarieven voor het schoonmaken lopen erg uit één. Het is dan ook zo dat sommige schoonmaakbedrijven een eigen tarief hebben terwijl diegene van het schoonmaakhuis wellicht al een ander tarief in gedachten hadden. U kunt ongeveer verwachten tussen de 7 á 18 euro per uur kwijt te zijn. Uiteraard bepaald u wel zelf de uren dat u iemand wilt laten werken waardoor u ook deels de kosten drukken. Bedenk wel dat de schoonmaakbedrijf ook weer belasting af moet staan.

U kunt een schoonmaakbedrijf één keer in de week één uur laten komen echter is dat zeer weinig tijd om in schoon te maken. Wees dus realistisch over het aantal uren dat iemand nodig zal hebben voor het aantal werkzaamheden. Mocht u willen dat er iets extra gebeurd als de ramen zemen, dan kunt u er voor kiezen de schoonmaakbedrijf een extra uur te laten komen of een ander wekelijks klusje kan niet worden gedaan in verband met de tijd.

Vraag nu uw offertes aan voor schoonmaakbedrijf uit Almere via Offerte.nl

Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om offertes aan te vragen voor schoonmaakbedrijven uit Almere. Zo kunt u offertes aanvragen bij verschillende schoonmaakbedrijven uit Almere binnen een paar minuten. U kunt al binnen 24 uur uw eerste offerte ontvangen hebben.

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Prima, binnen een dag kreeg ik 3 reacties.

Snel offertes binnen gehad en ook gebeld bij Offerte.nl of alles goed is gegaan.

pro actieve bedrijven die dezelfde dag nog contact met mij hebben opgenomen. Allen erg kundig. Binnen een week resultaat.

Geen toelichting

Goed geregeld, doen wat ze beloven, heb meerdere offertes van verschillende bedrijven. Top service!

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in Almere

Schoonmaken kantoorpand

Kantoor pand met 3 verdiepingen

Aangevraagd op 14-09-2018 door een klant in Almere

Schoonmaakbedrijf logopedie praktijk

Wekelijks logopedie praktijk schoonmaken

Aangevraagd op 06-09-2018 door een klant in Almere

Huis laten schoonmaken

Eenmalig huis laten schoonmaken

Aangevraagd op 29-08-2018 door een klant in Almere

Schoonmaken evenemententerein

Voor een evenement zijn wij op zoek naar: Een veegploeg (2 personen) die aan het einde van de dag (een deel van) het evememententerrein schoonveegt. Het gaat om een gebied van ongeveer 300m2: Vrijdag 7 september van 16:00 - 18:00 Zaterdag 8 september van 23:00 - 01:00 Zondag 9 september van 16:00 - 18:00 Maandag 10 september vanaf 9:00 (groter gebied, dus dit zal 3-4 uur duren) En: Een schoonmaakploeg (2 personen) die alle toiletten schoonmaken (4 toiletwagens en 10 dixies) en tussendoor met prikstokken het losse afval op het terrein opruimen: Zaterdag van 9:00 - 13:00 en van 15:00 - 22:00 Zondag van 9:00 - 13:00

Aangevraagd op 16-08-2018 door een klant in Almere

Schoonmaken loods

Onze loods moet worden schoongemaakt worden met een machine

Aangevraagd op 13-08-2018 door een klant in Almere

Vloeronderhoud

Onze parketvloer wordt intensief gebruikt en er zijn lichtere plekken aan het vormen. De vloer moet licht opgeschuurd worden en behandeld (beits?) worden. Het gaat om de woonkamer (circa 30 m2).

Aangevraagd op 10-08-2018 door een klant in Almere

Eenmalig vloeronderhoud

Wij huren voor een periode van 5 jaar een verdieping waarbij de vloeren eignelijk de afgelopen jaren niet goed onderhouden zijn. We willen het 1 keer goed schoongemaakt hebben, niet te veel investeren omdat het voor ons geen blijvende langdurige locatie is, maar het wel schoon moet. Ongeveer 350m2

Aangevraagd op 02-08-2018 door een klant in Almere

VVE schoonmaakbedrijf

Het gaat een appartementen complex van 12 woningen en daar moet de gangen en trappenhuis worden gereinigd 1x per 2 weken.

Aangevraagd op 02-08-2018 door een klant in Almere

Sportschool schoonmaken

sportschool schoonmaak

Aangevraagd op 24-07-2018 door een klant in Almere

Schoonmaakbedrijf kinderdagverblijf

Wekelijk schoonmaken van ons Kinderdagverblijf, ruim 100 m2

Aangevraagd op 03-07-2018 door een klant in Almere

brandschade

Bij mij is er een flinke vlam in de pan incident geweest en ik heb jullie nodig om de inboedel schoon te maken, de keukenkasten uit te ruimen.

Aangevraagd op 27-04-2018 door een klant in Almere

Schoonmaak receptie

Betreft een receptie 2x toilet ruimte Cantine

Aangevraagd op 16-04-2018 door een klant in Almere

501 m² tot 1.000 m² kantoor schoonmaken

Aangevraagd op 31-03-2018 door een klant in Almere

kantoor schoonmaken

Wij zijn op zoek naar een schoonmaak bedrijf voor ons kantoor

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Schoonmaakhulp gezocht? Offerte.nl helpt jou!
Lees meer
Schoonmaker gezocht voor schoonmaakwerk Tilburg?
Lees meer
kantoor schoonmaak amsterdam
Lees meer
Schoonmaker in Amsterdam gezocht? Vraag offertes aan!
Lees meer
Schoonmaakwerk Den Haag vind je via Offerte.nl
Lees meer
Kantoren schoon laten maken door professionals
Lees meer
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij
Lees meer
schoonmaak werk
Lees meer
Uurloon schoonmaakster, vraag hier offertes aan
Lees meer