error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je op zoek naar het regelen van een uitvaart in Zutphen? Bij het verlies van een dierbare komt er veel op je af. Je wordt geconfronteerd met allerlei emoties door de ontstane leegte. Naast het verdriet dien je een aantal beslissingen rondom het afscheid van de overledene te nemen. Hoe moet de uitvaart bijvoorbeeld precies plaatsvinden? In welk uitvaartcentrum in Zutphen past de dienst het beste? Op deze en andere vragen weet een betrouwbare uitvaartverzorger antwoord.

Steun bieden bij het afscheid

De uitvaartverzorger maakt zo spoedig mogelijk een afspraak met de nabestaanden. Tijdens dit gesprek wordt de uitvaart in grote lijnen uitgestippeld. Zo wordt er een keuze gemaakt tussen een begrafenis of een crematie. Ook wordt de locatie van het uitvaartcentrum en de datum vastgesteld. Daarnaast neemt de uitvaartverzorger diverse verantwoordelijkheden op zich met betrekking tot de kist en de bloemen, de rouwkaarten en de rouwadvertentie. Door de nabestaanden te ontzorgen, kunnen zij zich bezighouden met de rouwverwerking.

Ontvang vijf unieke offertes

De website Offerte.nl biedt nabestaanden de mogelijkheid om meteen met voortreffelijke uitvaartverzorgers in de buurt in contact te komen. Vul nu je postcode en wensen in en ontvang binnen een korte tijd vijf verschillende offertes van uitvaartverzorgers uit de regio.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

Na het wegvallen van mijn Moeder, werd aan mij gevraagd om de crematie te regelen. Gelukkig had ik na het opvragen van offertes meer inzicht wat er allemaal bij komt kijken.

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Vrij snel (zoals belooft) 5 offertes gekregen van bedrijven die (ook) in Dordrecht werken. Alleen een beetje jammer dat er ook 2 bedrijven bij zijn die behoorlijk van Dordrecht verwijderd zijn, als het kon zou ik 4 1/2 ster geven.

Rubrieken
Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 11-07-2018 door een klant in Zutphen

crematie

Crematie verwachting binnen 6 maanden. Budget 6.000. Graag informatie over de kosten

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Je uitvaart regelen bij leven? Regel direct je wensen vooraf
Lees meer
Zelf een uitvaart regelen? Bekijk onze checklist en tips.
Lees meer
Een goedkope betaalbare crematie? Stijlvol voor elk budget
Lees meer
Uitvaart regelen zonder verzekering: wat kost dat?
Lees meer