error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wil je meer te weten komen over het organiseren van een uitvaart in Nijmegen? Het kan zeer lastig zijn om een afscheid voor je dierbare te regelen. Niet alleen voel je je verdrietig en boos door het overlijden, toch moet je ingrijpende keuzes maken over het naderende afscheid. Past een begrafenis of een crematie het beste bij de overledene? Welk uitvaartcentrum in Nijmegen voldoet het meest aan de eisen van de nabestaanden? En wie dient er bij de plechtigheid in het uitvaartcentrum te worden uitgenodigd? Op deze en andere vragen weet een betrokken uitvaartverzorger antwoord.

Betrokken en integer

De uitvaartverzorger neemt zo spoedig mogelijk contact op met de nabestaanden om het naderende afscheid te regelen. Dankzij zijn ervaring weet hij steun en houvast aan de nabestaanden te bieden. Door zich betrokken en integer op te stellen, leidt hij de uitvaart op een waardige manier in goede banen. Hierbij kan de uitvaartverzorger verscheidene taken uit handen van de nabestaanden nemen, zoals het opbaren van de overledene, het arrangeren van de bloemen en kist en het opstellen van de rouwkaarten.

Offertes vor uitvaartverzorging Nijmegen

De website Offerte.nl brengt nabestaanden in contact met uitstekende uitvaartverzorgers uit de regio, voor de juiste kosten. Geef daarom nu je postcode en persoonlijke voorkeuren door en ontvang snel vijf aparte offertes van uitvaartverzorgers uit jouw omgeving.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

Goede service

Makkelijk te bereiken via inschrijving. Snel respons van diverse instellingen. Erg tevreden.

in mijn geval had ik meer bedrijven verwacht.

Geen toelichting

Geen toelichting

Binnen 10 minuten 3 offertes gekregen

Rubrieken

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 02-04-2019 door een klant in Nijmegen

Offertes zijn gewenst

Mijn partner is ongeneeslijk ziek. Een prognose is altijd lastig te stellen, maar ik verwacht dat ze binnen een half jaar komt te overlijden. Omdat ze niet verzekerd is, zijn de kosten belangrijk. We willen een mogelijkheid een om afscheid te nemen als ze ligt opgebaard en een afscheidsdienst in het crematiecentrum. Haar as wil ik graag in een urn mee naar huis nemen. Graag zou ik een offerte tegemoet zien, waarin de kosten per onderdeel terug te vinden zijn. Op deze manier kunnen we bijvoorbeeld een keuze maken om alsnog zelf de rouwkaarten te bestellen en te verzenden, of bijvoorbeeld af te zien van de catering. Ik verwacht dat er veel gasten komen, dat het rouwcentrum dus vol zal zijn. Mocht u meer informatie nodig hebben, dan vind ik het fijn om in eerste instantie per email benaderd te worden.