error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je geïnteresseerd in een uitvaart in Vlissingen? Als een dierbare overlijdt, moet er plotseling veel geregeld worden. Zo moeten er keuzes worden gemaakt of het ofwel een begrafenis, ofwel een crematie wordt. Ook dient er besloten te worden welk uitvaartcentrum in Vlissingen bij de gelegenheid past. Welk uitvaartcentrum is bijvoorbeeld 24 uur bereikbaar? Een betrokken uitvaartverzorger kan je hierbij helpen.

Houvast en steun bij de uitvaart

Na het overlijden van de dierbare gaat de uitvaartverzorger met de nabestaanden rond de tafel zitten om het naderende afscheid te bespreken. Naast de keuze voor ofwel een begrafenis ofwel een crematie, wordt de datum en tijd bij het uitvaartcentrum vastgesteld. Ook helpt de uitvaartverzorger bij de keuze voor de bloemen en kist, plaatst hij namens de nabestaanden een rouwadvertentie en kan hij de rouwkaarten verzorgen. De uitvaartverzorger biedt dankzij zijn expertise houvast en steun aan de nabestaanden in deze moeilijke tijd.

Offertes van uitvaartverzorgers

Offerte.nl vindt dat nabestaanden direct met de juiste uitvaartverzorger uit de regio in contact moeten kunnen komen, om een waardig afscheid te regelen. Het afscheid hoeft ook niet duur te zijn, daarom zijn er ook bijvoorbeeld goedkopere crematie pakketten. Geef daarom nu je postcode en wensen op en ontvang spoedig vijf unieke offertes van perfecte uitvaartverzorgers uit de buurt.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

Uitstekende service en snelheid waarmee mijn aanvraag is behandeld.

Goed dat offerte.nl bestaat, jammer dat sommige bedrijven wel mailen dat ze een offerte zullen toe sturen en dan niks van hun laten horen. Bedrijven waar ik wel offerte van gehad heb, waren vriendelijk en snel.

Ik begrijp dat jullie je best doen. Maar van een firma werd ik al na 2 minuten gebeld en dat vond ik heel irritant. Dat je gebeld kan worden staat er in maar kunnen jullie niet aanpassen dat dat pas na 1 dag gebeurd? Er was een offerte bij waar ik niets van snapte met allemaal V V al aangekruist van dit hoort in het pakket. Ik maak zelf wel uit wat ik wil.

Bij de meeste aanbieders een snelle reactie helaas niet bij alle 5 Duidelijke aanbieding met voldoende vergelijking materiaal zal een volgende keer zeker weer van deze mogelijkheid gebruik maken

Geen toelichting

Voor de Uitvaart van mijn vader, had ik offertes opgevraagd. Ik had geen idee wat de kosten waren. Gelukkig viel het mee

Rubrieken
Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 21-07-2018 door een klant in Vlissingen

Crematie

1. overledene wordt verzorgd door verzorgingshuis , aangifte wordt zelf door ons geregeld: Zaken die door begrafenisondernemer geregeld moet worden: 2. vervoer voor de opbaring thuis + koeling thuis 3. rouwauto overledene kerk Zoutelande 4. koffie en thee na dienst verzorgen we zelf 5. vervoer overledene van kerk Zoutelande naar crematorium Middelburg zonder gebruik te maken van ontvangstruimte

Plaatsen