error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je geïnteresseerd in meer informatie over een uitvaart in Terneuzen? Als een dierbare overlijdt, breekt een zware tijd aan. Niet alleen voel je verdriet en woede, ook moet je ondanks deze emoties een aantal praktische zaken regelen. Wordt het bijvoorbeeld een crematie of een begrafenis? Welk uitvaartcentrum in Terneuzen past het beste bij de gelegenheid? Wat is je budget en wat zijn de gemiddelde kosten voor een uitvaart? En hoe moet de uitvaart in het uitvaartcentrum precies verlopen? Een betrokken uitvaartverzorger komt hierbij goed van pas.

Functie van een uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger ondersteunt de nabestaanden bij het afscheid van hun dierbare. Dankzij zijn expertise biedt hij houvast en steun bij de uitvaart. Bovendien neemt hij belangrijke taken uit handen van de nabestaanden om hen te ontzorgen. Voorbeelden hiervan zijn het opbaren van de overledene, het adviseren over de kist en bloemen, het vastleggen van de begraafplaats, het verzorgen van de rouwkaarten, het plaatsen van de rouwadvertentie en het bieden van ondersteuning bij de rouwverwerking.

Ontvang offertes van uitvaartverzorgers

Offerte.nl biedt nabestaanden de gelegenheid om binnen een korte termijn met de juiste uitvaartverzorger uit de omgeving rond de tafel te zitten. Vul nu je postcode en persoonlijke voorkeuren in en ontvang vijf offertes van uitvaartverzorgers uit de regio.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

Goede ervaring. Betrokken en willen verbeteren. Partners zitten vast in eigen stramien en zijn niet altijd duidelijk en concreet. Mogelijk verbeterpunt

Geen toelichting

Het geeft een redelijk goede indicatie.

Snelle reactie na invullen aanvraag. Goede en duidelijke informatie (offerte) gekregen nog dezelfde dag.

Ik heb een aantal offertes binnengekregen en snel dank daarvoor. Verder kan ik er niets over zeggen ik ben er niet op in gegaan nog. Heeft niets te maken met de offertes verder kan er inhoudelijk niets over zeggen dus of het goed of slecht was

Geen toelichting

Rubrieken

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 16-01-2019 door een klant in Terneuzen

Begraafplaats van Sas Van Gent

Crematie, met nadien uitstrooiing op begraafplaats van Sas Van Gent. Bloemenkrans bestaande louter uit rozen. Geen christelijke ceremonie, wel creatief met teksten en min 4 verschillende muziekstukken/liedjes.