error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wil je meer weten over een uitvaart in Leeuwarden? Bij het verlies van een dierbare lijkt de tijd even stil te staan. Je voelt verdriet en woede dat je naaste er niet meer is. Toch moeten er een aantal praktische zaken geregeld worden. Wordt het bijvoorbeeld een crematie of toch liever een begrafenis? Bij welk uitvaartcentrum in Leeuwarden moet een begraafplaats worden vastgelegd? En hoe moet de uitvaart precies verlopen? Op al deze vragen weet een uitvaartverzorger antwoord.

Functie van een uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger gaat met alle nabestaanden om de tafel zitten, om de persoonlijke wensen te bespreken. Naast de keuze voor een begrafenis of een crematie wordt de datum en het tijdstip voor het afscheid vastgelegd. Ook kan de verzorger advies geven omtrent de kist en bloemen bij het uitvaartcentrum. Verder regelt de uitvaartverzorger de rouwkaarten en kan hij een rouwadvertentie plaatsen. Het draait erom dat de uitvaart verloopt volgens de persoonlijke voorkeuren van de nabestaanden.

Offertes van uitvaartverzorgers

De website Offerte.nl hecht er veel waarde aan dat nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken om het naderende afscheid van hun dierbare. Door direct in contact te komen met de juiste uitvaartverzorger uit de regio, worden veel praktische kwesties snel opgelost. Geef je persoonlijke gegevens door en ontvang snel vijf verschillende offertes van uitvaartverzorgers uit jouw omgeving. Kosten uitvaart berekenen? Het regelen van een uitvaart kost veel tijd en vaak ook een hoop geld. Denk aan het regelen en betalen van de uitvaartverzorger, de plechtigheid, de kist, grafsteen en ga zo maar door.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

prima

Zeer snelle telefonische reactie van vijf aanbieders, meteen gevolgd door vier offertes.

Snelle reacties van de betreffende bedrijven

Geen toelichting

Kan er nog niet zoveel over kwijt dit was de eerste keer

Geen toelichting

Rubrieken
Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 02-04-2019 door een klant in Leeuwarden

Wat kost het?

Eenvoudig en simpel, niet teveel poespas. 25 bezoekers.

Aangevraagd op 17-01-2019 door een klant in Leeuwarden

Speciale kist

Witte kist met hart van rode rozen.

Aangevraagd op 22-10-2018 door een klant in Leeuwarden

Begrafenis

Het liefst contact per e-mail. De situatie ligt gevoelig. Ik weet dat het eerste instinct altijd is om te bellen, maar ik wil echt liever contact per mail. Alvast vriendelijk bedant.