error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wil je meer te weten komen over een uitvaart in Kerkrade? Een uitvaart organiseren is lastig. Je bevindt je in een emotionele tijd, maar toch moeten er een aantal ingrijpende keuzes worden gemaakt. Wordt het een begrafenis of een crematie? Welk uitvaartcentrum in Kerkrade is 24 uur per dag bereikbaar? En hoe moet de uitvaart in het uitvaartcentrum eruit komen te zien? Een goede uitvaartverzorger biedt uitkomst.

Taken van een uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger zorgt ervoor dat het afscheid in goede banen wordt geleid. De taken van een verzorger kunnen hierbij enorm variëren. Ieder mens is uniek, en verdient daarom zijn eigen persoonlijke afscheid. Veelvoorkomende taken zijn: het opbaren van de overledene, het vastleggen van een begraafplaats, het adviseren bij de keuze voor de kist en bloemen, het aanmaken van een condoleanceregister en het ondersteunen bij de rouwverwerking.

Offertes van uitvaartverzorgers

De website Offerte.nl hecht er veel waarde aan dat nabestaanden direct in contact komen met de juiste uitvaartverzorger. Zo hoeven de nabestaanden zich zo min mogelijk druk te maken om het naderende afscheid. Vul je postcode en persoonlijke wensen in en ontvang snel vijf afzonderlijke offertes van uitvaartverzorgers in de regio. Zelf simpel de uitvaartkosten berekenen? Klik hier.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

Voor de Uitvaart van mijn vader, had ik offertes opgevraagd. Ik had geen idee wat de kosten waren. Gelukkig viel het mee

Snel doorgestuurd en direct acties van uitvaartondernemers

Geen toelichting

Geen toelichting

Ik begrijp dat jullie je best doen. Maar van een firma werd ik al na 2 minuten gebeld en dat vond ik heel irritant. Dat je gebeld kan worden staat er in maar kunnen jullie niet aanpassen dat dat pas na 1 dag gebeurd? Er was een offerte bij waar ik niets van snapte met allemaal V V al aangekruist van dit hoort in het pakket. Ik maak zelf wel uit wat ik wil.

Vrij snel (zoals belooft) 5 offertes gekregen van bedrijven die (ook) in Dordrecht werken. Alleen een beetje jammer dat er ook 2 bedrijven bij zijn die behoorlijk van Dordrecht verwijderd zijn, als het kon zou ik 4 1/2 ster geven.

Rubrieken
Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 26-09-2018 door een klant in Kerkrade

Crematie

Vanmorgen overleden, crematie. 0-25 mensen Geen rouwkaarten. Basis kist. Graag contact over de kosten Niet opbaren

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Zelf een uitvaart regelen? Bekijk onze checklist en tips.
Lees meer
Een goedkope betaalbare crematie? Stijlvol voor elk budget
Lees meer
Je uitvaart regelen bij leven? Regel direct je wensen vooraf
Lees meer
Uitvaart regelen zonder verzekering: wat kost dat?
Lees meer