Ben jij op zoek naar Yvonne Severs Afscheid en Herdenkingen uit Waspik of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je tarieven direct naast elkaar zetten.

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartbedrijf Yvonne Severs Afscheid en Herdenkingen bestaat al sinds 20-10-2011. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Yvonne Severs Afscheid en Herdenkingen vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in Nederland geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen de database vind je deze onder het nummer 53783212.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van kostenplaatjes is erg simpel door gebruik van van onze tool. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

De keuzes

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de beste website om reviews en ervaringen van Yvonne Severs Afscheid en Herdenkingen en soortgelijke ondernemingen in te zien.