Ben jij op zoek naar Yarden & van Proosdij Uitvaartzorg Delft - Zoetermeer uit Delft of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van deze offertes in wil gaan.

Extra informatie

Op 01-05-2008 is Yarden & van Proosdij Uitvaartzorg Delft - Zoetermeer opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Delft. Op deze pagina vind je alle gegevens die je zoekt. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Yarden & van Proosdij Uitvaartzorg Delft - Zoetermeer vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in Nederland geregistreerd bij de KVK. In het register vind je deze onder het KVK-nummer 27318235.

Hoe werkt het?

Het is niet ingewikkeld om via offerte.nl een juiste vergelijking te maken. Om te beginnen vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Nu kan je vergelijken

Verschillende opties

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Op zoek naar reviews en ervaringen van Yarden & van Proosdij Uitvaartzorg Delft - Zoetermeer of andere bedrijven? Op onze website ben je op de goede plek.