Ben jij op zoek naar V.O.F. van Houten uit Appingedam of een ander uitvaartbedrijf? Begin je aanvraag en begin direct met vergelijken. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Zo kan je prijzen meteen met elkaar vergelijken.

Verscheidene opties

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe kan ik vergelijken?

Het opvragen van offertes is erg gemakkelijk middels ons formulier. Allereerst vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

Meer weten over dit bedrijf

Op 01-09-1988 is V.O.F. van Houten opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Appingedam. Binnen onze website vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming V.O.F. van Houten vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in ons land ingeschreven bij de KVK. Binnen het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 02044871.

Offerte.nl is de perfecte plek om reviews en ervaringen van V.O.F. van Houten en vergelijkbare ondernemingen in te zien.