Ben jij op zoek naar Vlinder uitvaartverzorging uit Peize of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende offertes. Zo kan je kosten direct met elkaar vergelijken.

Meer weten over deze onderneming

Op 01-01-2010 is Vlinder uitvaartverzorging ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Peize. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Vlinder uitvaartverzorging vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in ons land geregistreerd bij de KVK. In het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 01170227.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet moeilijk om via deze pagina een juiste vergelijking te maken. Ten eerste geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Verscheidene opties

Een uitvaartverzorger helpt bij het organiseren en het maken van keuzes. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Op zoek naar reviews en ervaringen van Vlinder uitvaartverzorging en andere bedrijven? Op deze pagina ben je op de goede plek.