Ben jij op zoek naar Vier Windstreken Logistiek Centrum voor de Uitvaartverzorging B.V. uit Hoorn NH of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende offertes. Zo kan je prijzen direct met elkaar vergelijken.

Verschillende mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe kan ik vergelijken?

Het opvragen van prijsopgaven is heel gemakkelijk middels onze tool. Allereerst vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

Gegevens over dit bedrijf

Op 07-10-1997 is Vier Windstreken Logistiek Centrum voor de Uitvaartverzorging B.V. ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Hoorn NH. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Vier Windstreken Logistiek Centrum voor de Uitvaartverzorging B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in Nederland geregistreerd bij de KVK. Binnen het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 36051429.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Vier Windstreken Logistiek Centrum voor de Uitvaartverzorging B.V. en andere ondernemingen? Op onze website zit je goed.