Ben jij op zoek naar Via Humana uit Nunspeet of een andere uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je kosten direct naast elkaar zetten.

Hoe werkt het?

Het opvragen van prijsopgaven is heel gemakkelijk met behulp van onze tool. Om te beginnen vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Verscheidene mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de perfecte website om reviews en ervaringen van Via Humana en vergelijkbare uitvaartverzorgers te bekijken.

Extra informatie

Op 14-12-2015 is Via Humana ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Nunspeet. Op deze website vind je alle gegevens die je zoekt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Via Humana vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in ons land ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 64743594.