Ben jij op zoek naar V.D.M. van Looveren Uitvaart Begeleiding uit Amsterdam of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Begin je aanvraag en begin direct met vergelijken. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak vervolgens de keuze of je op een van de offertes in wil gaan.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van prijsopgaven is erg gemakkelijk door gebruik van van onze tool. Ten eerste vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Zo simpel is het!

Verschillende opties

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de perfecte website om reviews en ervaringen van V.D.M. van Looveren Uitvaart Begeleiding en soortgelijke uitvaartverzorgers te bekijken.

Gegevens over dit bedrijf

Op 28-08-1997 is V.D.M. van Looveren Uitvaart Begeleiding opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Amsterdam. Op deze pagina vind je alle gegevens die je zoekt. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming V.D.M. van Looveren Uitvaart Begeleiding vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in NL geregistreerd bij de KVK. In het handelsregister vind je deze onder het nummer 33295102.