Ben jij op zoek naar Van Gorp Uitvaartzorg B.V. uit Kaatsheuvel of een ander uitvaartbedrijf? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Hierdoor kan je kosten meteen naast elkaar zetten.

Meerdere opties

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet lastig om via offerte.nl een juiste vergelijking te maken. Of het een begrafenis of crematie betreft is de eerste stap. Hierna selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Meer weten over deze onderneming

Op 09-04-2012 is Van Gorp Uitvaartzorg B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Kaatsheuvel. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent vind je hier op Offerte.nl. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Van Gorp Uitvaartzorg B.V. vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnen de database vind je deze onder het nummer 72001925.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Van Gorp Uitvaartzorg B.V. en andere bedrijven? Op onze website ben je op de juiste plek.