Ben jij op zoek naar Van Deursen Uitvaartverzorging B.V. uit Weert of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de keuze of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van prijsopgaven is heel gemakkelijk door gebruik van van ons formulier. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het regelen en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de ideale plek om reviews en ervaringen van Van Deursen Uitvaartverzorging B.V. en vergelijkbare ondernemingen in te zien.

Extra informatie

Op 05-04-1996 is Van Deursen Uitvaartverzorging B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Weert. Op deze website vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Van Deursen Uitvaartverzorging B.V. vind je hier. Dit bedrijf is officieel in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen de database vind je deze onder het KVK-nummer 13037745.