Aan het zoeken naar Van der Weerd Uitvaartzorg uit Wadenoijen of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je tarieven direct met elkaar vergelijken.

Hoe werkt het?

Het is niet ingewikkeld om via offerte.nl een goede vergelijking te maken. Of het een begrafenis of crematie betreft is de eerste stap. Hierna selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

That's it!

De keuzes

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Van der Weerd Uitvaartzorg en andere ondernemingen? Op onze website ben je aan het juiste adres.

Extra informatie

Uitvaartbedrijf Van der Weerd Uitvaartzorg voert zijn diensten al uit sinds 01-01-2006. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent vind je hier. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartbedrijf Van der Weerd Uitvaartzorg vind je hier. Dit bedrijf is officieel in Nederland ingeschreven bij de KVK. Binnen het register vind je deze onder het KVK-nummer 11063825.