Aan het zoeken naar Van der Putten uitvaartverzorging uit Lisse of een andere uitvaart onderneming? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak vervolgens de keuze of je op een van deze offertes in wil gaan.

Op zoek naar reviews en ervaringen van Van der Putten uitvaartverzorging en andere bedrijven? Op Offerte.nl zit je goed.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet lastig om via onze site een juiste vergelijking te maken. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

Extra informatie

Op 01-01-1974 is Van der Putten uitvaartverzorging ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Lisse. Op deze website vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Van der Putten uitvaartverzorging vind je hier. Dit bedrijf is officieel in ons land geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen de database vind je deze onder het KVK-nummer 28029981.

De keuzes

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;