Aan het zoeken naar Van der Hooft Uitvaartzorg B.V. uit 's-Gravenpolder of een andere uitvaartverzorger? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je prijzen direct met elkaar vergelijken.

Gegevens over dit bedrijf

Op 01-06-1955 is Van der Hooft Uitvaartzorg B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit 's-Gravenpolder. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier op Offerte.nl. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Van der Hooft Uitvaartzorg B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in ons land geregistreerd bij de KVK. Binnen de database vind je deze onder het nummer 22012791.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van kostenplaatjes is heel gemakkelijk met behulp van onze tool. Of het een begrafenis of crematie betreft is de eerste stap. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Zo simpel is het!

Meerdere mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de ideale plek om reviews en ervaringen van Van der Hooft Uitvaartzorg B.V. en vergelijkbare uitvaartverzorgers te bekijken.