Ben jij op zoek naar Van den Berk & Loonen Uitvaartzorg B.V. uit Bladel of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak vervolgens de keuze of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Extra informatie

Uitvaartbedrijf Van den Berk & Loonen Uitvaartzorg B.V. bestaat al sinds 03-02-1994. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent vind je hier. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Van den Berk & Loonen Uitvaartzorg B.V. vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in Nederland geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen de database vind je deze onder het KVK-nummer 17083098.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van prijsopgaven is heel gemakkelijk middels onze tool. Ten eerste vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Nu kan je vergelijken

Verscheidene opties

Een uitvaartverzorger ondersteunt bij het organiseren en het maken van keuzes. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de ideale website om reviews en ervaringen van Van den Berk & Loonen Uitvaartzorg B.V. en vergelijkbare ondernemers te bekijken.