Aan het zoeken naar Van den Berg Uitvaartzorg B.V. uit Heeswijk-Dinther of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende offertes. Zo kan je kosten meteen met elkaar vergelijken.

Op zoek naar reviews en ervaringen van Van den Berg Uitvaartzorg B.V. of andere ondernemingen? Op onze website ben je op de goede plek.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van prijsopgaven is erg gemakkelijk met behulp van ons formulier. Om te beginnen geef je aan of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

That's it!

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartverzorger Van den Berg Uitvaartzorg B.V. voert zijn diensten al uit sinds 11-08-2017. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Van den Berg Uitvaartzorg B.V. vind je hier. Dit bedrijf is officieel in NL geregistreerd bij de KVK. In het handelsregister vind je deze onder het nummer 69380902.

De keuzes

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;