Aan het zoeken naar van Andel Uitvaart Dienstenverlening uit Andel of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende offertes. Hierdoor kan je kosten meteen met elkaar vergelijken.

Hoe werkt het?

Het is niet moeilijk om via onze site een goede vergelijking te maken. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

De keuzes

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de juiste plek om reviews en ervaringen van van Andel Uitvaart Dienstenverlening en soortgelijke ondernemingen in te zien.

Gegevens over dit bedrijf

Op 01-10-2010 is van Andel Uitvaart Dienstenverlening opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Andel. Op deze pagina vind je alle informatie die je zoekt. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming van Andel Uitvaart Dienstenverlening vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het register vind je deze onder het nummer 50983504.