Ben jij op zoek naar U.N.C. Holding B.V. uit Wormerveer of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Begin je aanvraag en begin direct met vergelijken. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Maak hierna de keuze of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Verscheidene mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet moeilijk om via offerte.nl een juiste vergelijking te maken. Om te beginnen geef je aan of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Zo simpel is het!

Gegevens over dit bedrijf

Op 28-05-1998 is U.N.C. Holding B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Wormerveer. Op deze pagina vind je alle gegevens die je zoekt. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger U.N.C. Holding B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in NL geregistreerd bij de KVK. Binnen het register vind je deze onder het KVK-nummer 35029687.

Benieuwd naar reviews en ervaringen van U.N.C. Holding B.V. of andere bedrijven? Op onze website ben je op de juiste plek.