Aan het zoeken naar Uitvaartzorg Monuta Bakker en van der Blom V.O.F. uit Zaandam of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak vervolgens de beslissing of je op een van deze offertes in wil gaan.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van prijsopgaven is erg simpel met behulp van onze tool. Om te beginnen vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

De keuzes

Een uitvaartverzorger helpt met het regelen en het maken van keuzes. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Uitvaartzorg Monuta Bakker en van der Blom V.O.F. en andere bedrijven? Op Offerte.nl ben je aan het juiste adres.

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartonderneming Uitvaartzorg Monuta Bakker en van der Blom V.O.F. is al actief sinds 30-10-2007. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier op Offerte.nl. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Uitvaartzorg Monuta Bakker en van der Blom V.O.F. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in NL ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het handelsregister vind je deze onder het nummer 34285990.