Ben jij op zoek naar Uitvaartzorg Memoria uit Leeuwarden of een andere uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je tarieven direct naast elkaar zetten.

Hoe werkt het?

Het opvragen van prijsopgaven is erg gemakkelijk middels onze tool. Ten eerste geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Meerdere opties

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de beste website om reviews en ervaringen van Uitvaartzorg Memoria en soortgelijke ondernemers in te zien.

Extra informatie

Uitvaartonderneming Uitvaartzorg Memoria bestaat al sinds 21-10-2015. Op deze pagina vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Uitvaartzorg Memoria vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 64395618.