Aan het zoeken naar Uitvaartverzorging West-Friesland B.V. uit Hoorn of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende offertes. Maak hierna de beslissing of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Verscheidene opties

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het organiseren en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe werkt het?

Het is niet moeilijk om via offerte.nl een goede vergelijking te maken. Ten eerste vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartbedrijf Uitvaartverzorging West-Friesland B.V. is al actief sinds 18-01-1977. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent vind je hier. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Uitvaartverzorging West-Friesland B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in ons land ingeschreven bij de KVK. Binnen de database vind je deze onder het KVK-nummer 36008054.

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Uitvaartverzorging West-Friesland B.V. en andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je op de juiste plek.