Aan het zoeken naar Uitvaartverzorging van Tellingen B.V. uit Zeist of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende offertes. Maak hierna de keuze of je op een van de offertes in wil gaan.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Uitvaartverzorging van Tellingen B.V. en andere bedrijven? Op onze website zit je goed.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet lastig om via offerte.nl een juiste vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de eerste stap. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Meer weten over dit bedrijf

Op 15-12-2009 is Uitvaartverzorging van Tellingen B.V. ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Zeist. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Uitvaartverzorging van Tellingen B.V. vind je hier. Dit bedrijf is officieel in Nederland geregistreerd bij de KVK. Binnen de database vind je deze onder het nummer 55042066.

De keuzes

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het regelen en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;