Aan het zoeken naar Uitvaartverzorging Van Mourik B.V. uit Rotterdam of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de keuze of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Meerdere opties

Een uitvaartverzorger helpt bij het regelen en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe kan ik vergelijken?

Het aanvragen van offertes is erg gemakkelijk met behulp van onze tool. Ten eerste vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Extra informatie

Op 30-11-1935 is Uitvaartverzorging Van Mourik B.V. ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Rotterdam. Binnen onze website vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Uitvaartverzorging Van Mourik B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in ons land ingeschreven bij de KVK. In het register vind je deze onder het KVK-nummer 24065084.

Onze website is de juiste website om reviews en ervaringen van Uitvaartverzorging Van Mourik B.V. en vergelijkbare ondernemers te bekijken.