Ben jij op zoek naar Uitvaartverzorging Van Haften B.V. uit Zevenaar of een ander uitvaartbedrijf? Begin je aanvraag en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende offertes. Maak hierna de beslissing of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Uitvaartverzorging Van Haften B.V. en andere ondernemingen? Op deze pagina zit je goed.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet moeilijk om via offerte.nl een goede vergelijking te maken. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartbedrijf Uitvaartverzorging Van Haften B.V. is al actief sinds 01-04-2008. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier op Offerte.nl. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartbedrijf Uitvaartverzorging Van Haften B.V. vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in ons land ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In de database vind je deze onder het KVK-nummer 56349912.

Meerdere mogelijkheden

Een uitvaartverzorger helpt met het regelen en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;