Ben jij op zoek naar Uitvaartverzorging Van Dijk uit Hasselt of een andere uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van de offertes in wil gaan.

Op zoek naar reviews en ervaringen van Uitvaartverzorging Van Dijk en andere bedrijven? Op deze pagina ben je op de juiste plek.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van offertes is erg simpel middels ons formulier. Om te beginnen geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

That's it!

Gegevens over dit bedrijf

Op 31-03-1959 is Uitvaartverzorging Van Dijk opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Hasselt. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent vind je hier. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Uitvaartverzorging Van Dijk vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in NL ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 05024657.

De mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;