Ben jij op zoek naar Uitvaartverzorging van de Ven uit Oude-Tonge of een andere uitvaartverzorger? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je kosten direct met elkaar vergelijken.

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Uitvaartverzorging van de Ven of andere ondernemingen? Op onze website ben je aan het juiste adres.

Hoe kan ik vergelijken?

Het opvragen van offertes is erg simpel met behulp van onze tool. Om te beginnen vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Extra informatie

Op 01-08-2010 is Uitvaartverzorging van de Ven opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Oude-Tonge. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier op Offerte.nl. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartbedrijf Uitvaartverzorging van de Ven vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in NL geregistreerd bij de KVK. In het register vind je deze onder het KVK-nummer 50500988.

De mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;