Aan het zoeken naar Uitvaartverzorging Lies Oosterveld uit Tegelen of een andere uitvaart onderneming? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende offertes. Zo kan je tarieven direct naast elkaar zetten.

Onze website is de juiste website om reviews en ervaringen van Uitvaartverzorging Lies Oosterveld en vergelijkbare ondernemers te bekijken.

Hoe kan ik vergelijken?

Het opvragen van prijsopgaven is erg simpel door gebruik van van ons formulier. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Hierna selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Extra informatie

Op 14-03-2001 is Uitvaartverzorging Lies Oosterveld opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Tegelen. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Uitvaartverzorging Lies Oosterveld vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in ons land geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In de database vind je deze onder het nummer 62335189.

De keuzes

Een uitvaartverzorger helpt met het organiseren en het maken van beslissingen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;