Ben jij op zoek naar Uitvaartverzorging Jacob de Vries uit Britsum of een andere uitvaart onderneming? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak vervolgens de keuze of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Verscheidene opties

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet ingewikkeld om via offerte.nl een juiste vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

That's it!

Extra informatie

Uitvaartbedrijf Uitvaartverzorging Jacob de Vries voert zijn diensten al uit sinds 01-05-2008. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Uitvaartverzorging Jacob de Vries vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in NL ingeschreven bij de KVK. In het register vind je deze onder het KVK-nummer 01130841.

Onze website is de ideale website om reviews en ervaringen van Uitvaartverzorging Jacob de Vries en vergelijkbare uitvaartverzorgers te bekijken.